Az ETO és a Pécs is alulmúlja saját magát

2014. November 8. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Varga Roland
Szombaton este két olyan csapat játszik egymással a labdarúgó NB I-ben, amely nemrég edzőváltáson esett át, a Véber Györgyöt menesztő Pécsi MFC a Horváth Ferencet kirúgó Győri ETO együttesét fogadja.

 

Egyik csapat sem szerepel jól a bajnokságban, tavaly a pécsiek a hetedik helyen zártak, a győriek pedig ezüstérmesek lettek, most azonban a Pécs tizenhárom forduló után a kiesőzóna előtt egyensúlyoz, a zöld-fehérek pedig csak a tabella kilencedik helyén tanyáznak.

“Dunaújvárosban nem mindig éreztem azt a győzelem iránti odaadást, mint a pár nappal azelőtt megnyert kupameccsen. A szerdai mérkőzés sokat kivett a fiúkból, de arra nincs mentség, hogy egy csapat vezet 79 percig és pont nélkül marad” – kezdte Kulcsár. A hétvégi meccsen a szakvezető szerint az egyik legjobb játékosállománnyal rendelkező csapat lesz az ellenfél.

“Kielemeztük a játékukat, de elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk. Ha a legutóbbi két tétmeccsen tanúsított hozzáállást nyújtja a csapat, akkor eredményesek lehetünk. Az idő rövidsége miatt a küzdelem dominálhat” – mondta Kulcsár.

A győrieknél Horváth Ferencet egy öttagú edzői stáb váltotta ideiglenesen, egyikük Fórián Zsolt, aki szerint ez a hét az ismerkedés jegyében telt. “A győriek játékát látva megállapíthattuk, hogy jobb csapatot alkotnak, mint amit a táblázatot elfoglalt helyezésük mutat, hiszen a vesztes mérkőzéseiken sem játszottak alárendelt szerepet, illetve nem véletlenül verték meg a Debrecent a kupában” – mondta Fórián, majd hozzátette, hogy nyerni szeretnének, szerinte ehhez arra lesz szükség, hogy a helyzeteiknél higgadtak maradjanak a játékosok.

A győrieknél Varga, Dudás és Strestík sérülés miatt kihagyja a mérkőzést, Völgyi Dániel pedig belázasodott, ő a pénteki edzésen sem tudott részt venni, így ő sem utazott el a csapattal a Mecsekaljára.

A Pécs győzelmére 3.75 az odds, a döntetlenre 3.60, a Győr sikerére pedig 1.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply