Weidenfeller és Reus nélkül a Borussia Dortmund

2014. November 8. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Jurgen Klopp
Jürgen Klopp bejelentése szerint mindkét alapember betegség miatt kénytelen kihagyni a hétvégi bajnokit, amelyen a Borussia Dortmund a Borussia Mönchengladbachot látja vendégül.

 

A Borussia Dortmund a Bajnokok Ligájában ugyan remekel, de a bajnokságban csak vergődik, a szezon előtt még bajnokesélyesnek tartott együttes 10 forduló után az utolsó előtti helyet foglalja el a tabellán. Klopp együttesének a hétvégén sem lesz könnyű dolga, a dortmundiak ellenfele vasárnap a dobogós Borussia Mönchengladbach lesz.

Ráadásul több alapember is hiányozni fog a bajnokin Klopp gárdájából, a héten kidőlt a sorból Marco Reus és Roman Weidenfeller is. A csatár és a kapus is influenzás megbetegedéstől szenved, pénteken nem edzettek, és biztosan nem léphetnek pályára a hétvégén.

“Pénteken Weidenfeller és Reus is ágyban töltötte a napot, mert mindketten vírusos fertőzést kaptak” – jelentette be Klopp.

Pontok terén is hatalmas már a Borussia Dortmund lemaradása, hiszen a bajnokság első tíz fordulójában mindössze hét egységet gyűjtött, hátránya a listavezető Bayern Münchennel szemben már 17 pont.

Az elmúlt szezonban a Borussia Mönchengladbach a két csapat mindkét bajnokiját megnyerte, a dortmundiak legutóbb 2012 őszén győzték le soron következő ellenfelüket.

A dortmundiak sikerének az oddsa 2.75, a döntetlenre 4.00, a mönchengladbachiak győzelmére 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply