Az argentinok már a vb-győzelemről beszélnek

2014. June 27. Friday in Hírek, Világbajnokság 2014

Lionel Messi
A négyszeres aranylabdás Lionel Messi vezérletével győzött utolsó mérkőzésén az argentín válogatott 3-2-re Nigéria ellen.

 

Az afrikaiak szövetségi kapitánya egyszerűen földönkívülinek titulálta a Barca sztárját az összecsapást követő nyilatkozatában:

“Messi egy elképesztő játékos, rengeteg klasszis van, de ő egy másik bolygóról jött, talán a Jupiterről. Túlságosan is tiszteltük az argentinok, ez lett a vesztünk, de a második félidőben mutatott játék már biztató volt, reméljük a nyolcaddöntőben már így tudunk futballozni” – vélekedett a nigériaiak szövetségi kapitánya, Stephen Keshi.

A dél-amerikaiak szakvezetője, Alejandro Sabella javulást vél felfedezni csapata játékában és újra kifejtette: Argentína meg szeretné nyerni a brazíliai világbajnokságot:

“Sokkal jobb volt most csapatom, mint a korábbi mérkőzéseken, többet és jobban mozogtunk, a csapatrészek között szorosabb volt a kapcsolat. Jó kis meccset játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki, remélem, ezek gólra váltása legközelebb még jobban megy. Sergio Agüerót izomfájdalmai miatt cseréltem le, Messit pedig tartalékoltam a későbbi mérkőzésekre. Bár sok dologban fejlődnünk kell, kilenc pontot szereztünk a csoportban, ezzel messzemenően elégedett vagyok. Világbajnokok akarunk lenni, ez az én személyes vágyam, de minden argentin erről álmodik!” – mondta Sabella az összecsapást követően.

A döntő felé Svájcon keresztül vezethet az út, de semmiképp sem lesz sétagalopp a nyolcaddöntő párosítása. Svájc is javuló formát mutatott a csoportmérkőzések folyamán, utolsó mérkőzésén 3-0-as diadalt aratott Honduras legjobbjai ellen.

Argentína győzelmének szorzója 1.53, a döntetlen oddsa 4.33, a svájci győzelemé 7.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply