Az Adelaide United Tonit akarja

2015. May 28. Thursday in Egyéb, Hírek

Luca Toni
Nagyot álmodott az Adelaide United, az ausztrál klub ugyanis azt tervezi, hogy a 2014-15-ös szezon befejezését követően megpróbálja szerződtetni Luca Tonit, a Hellas Verona veterán csatárát.

Az ausztrál klub vezérigazgatója, Michael Petrillo, illetve Greg Griffin klubelnök elismerte, hogy felmerült Toni leigazolása, de a tárgyalások még korai szakaszban vannak. Petrillo hangsúlyozta még sok munka vár rájuk, és nem szeretnének hiú reményeket kelteni a szurkolókban.

“Az Adelaide United egyelőre nem az a típusú klub, amely könnyedén nyélbe üthetne egy ilyen üzletet, annak az esélye, hogy egy Toni-kaliberű játékost szerződtessünk, elég kicsi. De sok munkával elérhetjük céljainkat” – nyilatkozta.

“Minden klub szeretne egy ilyen játékossal erősödni, főleg, ha nemcsak a pályán elért eredményekre, de az üzletre is pozitív hatással lehetne. Toni egy nagyszerű, gólerős futballista, olyan, akivel ki lehet emelkedni a többi klub közül” – tette hozzá.

A 47-szeres válogatott, világbajnok Toni pályafutása során olyan sztárklubokban játszott, mint a Fiorentina, a Bayern München, az AS Roma és a Juventus. 2013-ban igazolt Veronába, és elképzelhető, hogy ő lesz a Serie A gólkirálya. Egy fordulóval a bajnokság vége előtt 21 gólnál jár, mögötte két 20 gólos játékos, Mauro Icardi (Inter) és Carlos Tévez (Juventus) található.

Az Adelaide United a két hete befejeződött ausztrál bajnokság alapszakaszának a negyedik helyén végzett, a playoffban aztán előbb 2-1-re nyert a Brisbane Roar ellen, majd az elődöntőben sima 4-1-es vereséget szenvedett a Sydney FC-től.

A csapat azonban nem pihenhet, magyar idő szerint pénteken délben az ausztrál körúton lévő Villarreal ellen lép pályára. A hazaiak győzelmére 9/2 az odds, a döntetlenre 7/2, míg a spanyol együttes sikerére 4/9 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply