Megerősítette Benítez a távozását

2015. May 28. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Rafael Benitez
Rafael Benítez bejelentette, hogy elhagyja a szezon végén a Napolit, ám azt egyelőre nem erősítette meg, hogy a Real Madrid lehet a következő csapata.

A spanyol tréner 2013-ban vette át a Napoli irányítását, ám a jelek szerint a dél-olasz kaland csak két szezonon át tartott. Benítez munkáját sok kritika érte, a szezon elején már egyszer szóba került a menesztése, a klub és a szurkolók is nehezen viselték, hogy a csapat nem jutott be a Bajnokok Ligája főtáblájára.

Ennek ellenére még elkerülheti a kudarcot a gárda, ehhez azonban vasárnap le kell győznie a Laziót. Az olasz labdarúgó-bajnokság utolsó körében a 3. rómaiak a 4. helyen álló nápolyiakhoz látogatnak, hazai győzelem esetén pedig a két csapat helyet cserél a tabellán, vagyis a Napoli indulhat a Bajnokok Ligájában, míg a Laziónak az Európa Liga maradna.

A sorsdöntő meccs előtt kelt szárnyra a hír, amely szerint a Real Madrid a kirúgott Carlo Ancelotti helyére a spanyol trénert szerződtetné. Eddig Benítez nem volt hajlandó érdemben kommentálni a pletykákat, de most elismerte, hogy a Napolit mindenképpen elhagyja a nyáron.

“Az én időm Nápolyban lejárt. A szerződésem a szezon végén lejár, a Lazio elleni meccs után azonban még leülünk beszélgetni. Köszönettel tartozom az elnöknek, a klubnak, a szurkolóknak. A vasárnapi egy nagyon fontos meccs lesz a számunkra, győzelemmel akarom lezárni ezt a két évet” – mondta Benítez.

A Napoli sikerének az oddsa 23/20, a döntetlenre 12/5, a Lazio győzelmére 12/5 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply