Angliába vágyik a PSG sztárcsatárja

2014. July 15. Tuesday in Egyéb, Hírek

Edinson Cavani
A brit Sky Sports értesülései szerint Edinson Cavani, a francia Paris Saint-Germain támadója megkérte ügynökét, hogy érdeklődön az angliai lehetőségek iránt.

 

A 27 éves uruguayi csatár egy évvel ezelőtt szerződött a francia fővárosba, és az arabok pénzét költő klub nem kevesebb mint 55 millió angol fontot fizetett játékjogáért. Cavani azonban már távozna, és ügynökét még arra is megkérte állítólag, hogy a szigetországban nézzen szét.

Cavani jó szezont zárt a PSG-nél, hiszen nagy szerepe volt abban, hogy a párizsi csapat a francia ligakupa mellett a bajnokságot is megnyerte, a Bajnokok Ligájában pedig szintén letette névjegyét hosszú idő után.

Brit sajtóhírek szerint a Manchester United és a Chelsea is szívesen látná soraiban az uruguayit, akit honfitársa korábbi együttesével, a Liverpoollal is összeboronáltak. Cavani állítólag azért váltana, mert Zlaran Ibrahimovics a csapat centere, így a Napoli korábbi kiválóságának a szélen kell bizonyítania.

Még a világbajnokságon, a kiváló támadó a következőket mondta egy tévécsatornának: “A fociban sosem lehet tudni mi vár rád – egyik pillanatban még a régi csapatodban vagy, a másikban pedig már új helyen találod magad.”

Cavani a világbajnokságon nem nyújtott kimagasló eredményt, a legjobb 16 között búcsúzott is Uruguayjal a további küzdelmektől. Pedig egyetlen francia klub sem fizetett még annyit játékosért, mint a PSG, ráadásul a 2012/13-as szezonban még gólkirály volt Olaszországban.

Franciaországban a szezon majd augusztus második hetében kezdődik, és a címvédő Paris Saint-Germain a Reims együtteséhez látogat az első fordulóban. A hazaiak győzelmére 9.50 az odds, míg a döntetlent 4.50, a vendégek sikerére pedig 1.36 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply