Balakov: Szép focit játszik a Diósgyőr

2014. July 15. Tuesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Tomiszlav Szivics

Tomiszlav Szivicsék is már készen állnak a párharcra.

Csütörtök este a Diósgyőri VTK a bolgár Liteksz Lovecs otthonában lép pályára a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójában. A hazaik vezetőedzője, Kraszimir Balakov tiszteli a magyar ellenfelet.

 

Balakov szerint Tomiszlav Szivics legényei komoly fejtörést okozhatnak a számukra, hiszen bátor focit játszanak, igaz ez a bolgároknak is kedvezhet, mivel edzőjük szeret hasonló felfogású gárdák ellen játszani.

“Egy jó csapat ellen kell majd pályára lépnünk, amelyik szereti játszani a futballt, én pedig imádom, ha ilyen együttesek ellen kell bizonyítani” – mondta a játékosként világbajnoki-4., 92-szeres válogatott Balakov.

A 48 éves szakember úgy véli, nem teljesítettek valami jól a selejtező első fordulójában a moldovai Veris ellen, még akkor sem, ha otthon könnyedén, 3-0-ra nyerni tudott a Lovecs.

“Nem lehetünk teljesen elégedettek, még rengeteg mindenben kell javulnunk” – tette hozzá Balakov, majd klubja hivatalos oldalának az esélyeket is latolgatta egy kicsit. “Már az első párharc előtt megmondtam, hogy nehéz, de hosszú út vár ránk, és nem is tartunk rossz irányba. Mivel az átigazolási piac még nyitva van, akár hetente is változhatnak a keretek, és bár vannak lehetőségeink, egyelőre konkrétummal nem tudok szolgálni.”

A Diósgyőrnél is folyamatos a mozgás, de nagy név egyelőre még nem érkezett és nem is távozott, így a csapat magja továbbra is együtt van – legalábbis a legutóbbi EL-meccsekhez képest. A DVTK az első körben a máltai Birkirkarát búcsúztatta 6-2-es összesítéssel.

A Liteksz Lovecs győzelmét 1.72 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére pedig 4.00 az odds. A visszavágót majd egy héttel később rendezik, de nem Miskolcon, hanem Nyíregyházán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply