Aggasztó Kaká sérülése

2016. June 2. Thursday in Copa America, Hírek

Kaka
Fabinho és Kaká is kihagyta a brazil válogatott edzését, mindketten kisebb sérüléssel bajlódnak az Ecuador elleni Copa America-találkozó előtt.

A selecao vasárnap kezdi meg szereplését az Egyesült Államokbeli Copa Americán, a nyitómeccs előtt Dungának több megoldandó problémája is akad. A szövetségi kapitány eredetileg meghirdetett 23 fős keretéből négy játékos már kiesett, Ricardo Oliveira, Douglas Costa, Rafinha és Ederson szereplése sérülés miatt már meghiúsult, ám a jelek szerint vannak még kérdőjelek.

Az Orlando City középpályása, Kaká és a Monaco labdarúgója, Fabinho kisebb sérüléssel bajlódik, egyikük szereplése sem biztos az Ecuador elleni találkozón. A támadó és a védő is csak csere volt a Panama elleni felkészülési mérkőzésen vasárnap, míg kedden már pályára sem léptek a csapat edzésén.

“Kaká és Fabinho az edzőteremben készült, miután a legutóbbi meccs után izomfáradtságra panaszkodtak” – jelentette ki Rodrigo Lasmar, a brazilok csapatorvosa.

Dungának péntekig van ideje dönteni a keret véglegesítéséről, könnyen lehet, hogy az újabb sérültek valamelyike végül nem vesz részt a brazil válogatottal a centenáriumi kontinenstornán. Ha valamelyikük nem tudja vállalni a szereplést, várhatóan a 40 fős bővebb keret kimaradói közül választhat a kapitány, Fabinho helyére a legvalószínűbb választás Fagner lehet, míg Kakát Ganso pótolhatja.

A brazilok a B csoportban szerepelnek a Copa Americán, Ecuador mellett Haiti és Peru lesznek az ellenfelei. Brazília vasárnap hajnali sikerére a szorzó 1.85, a döntetlenre 3.40, Ecuador győzelmére 4.33.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply