Abidal tárt karokkal várja Valdest

2014. January 13. Monday in Francia Ligue 1., Hírek

Victor Valdes

A francia élvonalban (Ligue 1) szereplő AS Monaco rutinos védője, Eric Abidal nagyon szeretné, ha a spanyol La Ligában vitézkedő Barcelona kapusa, Victor Valdes a nyártól ismét a csapattársa lenne.

 

Valdes biztos, hogy váltani fog a mostani szezont követően, ezt már korábban is kijelentette, annak ellenére, hogy a katalán klub vezetői marasztalják. A spanyol válogatott kapus neve már több alkalommal is felvetődött a Monaconál, a hercegségbeliek csapatkapitánya pedig nagyon örülne, ha ismét egy klub sikereiért küzdhetnének.

“Ha Valdesnek az az álma, hogy a Monacóba jöjjön és itt játsszon, tárt karokkal fogom várni” – mondta a 34 éves játékos, aki tavaly nyáron tért vissza a francia élvonalba. “Van egy szobám a számára a házamban, de segíteni fogok neki egy lakást találni a közelben.”

Abidal, aki igen nehéz időszakon ment keresztül 2012-ben, ismét régi önmagát idézi, még ha a gyorsasága már nem is a régi. Claudio Ranieri vezetőedzőnél alapember, rutinjával pedig kézben tartja a Monaco védelmét. Ugyan szeretett volna a Barcelonánál maradni tavaly, de a vezetők nem hosszabbítottak végül vele, viszont egyáltalán nem neheztel korábbi kenyéradójára.

“Hihetetlenül boldog vagyok Monacóban” – folytatta. “Rengeteg jó ember van itt, minden meccsen játszom, és én mindig is erre vágytam. Nincs gondom a barcelonás Sandro Rosell-lel és Andoni Zubizarretával sem, az elnökkel és a sportigazgatóval is jóban vagyok. Lejárt a szerződésem, én harcoltam a hosszabbításért, végül azonban nem jött össze. Ugyanakkor visszavárnak, az utánpótlásban szívesen alkalmaznának vezetői beosztásban is.”

Abidal szerződése a Monacóval idén nyáron jár le, de egyelőre nem tudni, hosszabbít-e a 64-szeres francia válogatott. Csapatával legközelebb január 19-én lép pályára.

A Toulouse sikerét 4.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.10, a Monaco győzelmére pedig 2.05 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply