Berardi négy gólt rúgott a Milannak

2014. January 13. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Jasmin Kurtic

Az olasz Serie A 19. fordulójában nem kis meglepetésre a kiesés ellen küzdő Sassuolo hazai pályán 4-3-ra legyőzte a bukdácsoló AC Milant, ráadásul úgy, hogy a vendégek már 0-2-re is vezettek.

 

Robinhónak és Mario Balotellinek köszönhetően a milánóiak hamar kétgólos előnyre tettek szert. A hazaiak azonban nem roppantak össze, Domenico Berardi a 15. percben előbb szépített, majd a 28. és a 41. minutumban is eredményes tudott lenni. A második félidőben a Sassuolo csatára ott folytatta, ahol abbahagyta, megszerezte önmaga és ezzel csapata negyedik gólját is. A Milan hiába támadott, kétszer a kapufát is eltalálta a hajrában, így Riccardo Montolivo 86. percben szerzett gólja csak a szépítésre volt elég.

Berardi történelmet írt azzal, hogy négy gólt lőtt egy bajnoki mérkőzésen a Milannak, ez korábban még senkinek nem sikerült. A 19 éves csatár, akinek piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 10 millió euróra becsüli, mesternégyesét rákkal küzdő csapattársának, az olasz válogatott kerettag Francesco Acerbinek ajánlotta.

“Ez egy olyan este volt, amit biztos, hogy soha nem fogok elfelejteni” – mondta a kiscsapatnál csak kölcsönben szereplő támadó, aki egyébként a Juventus labdarúgója. “Nagyon örülök a négy gólomnak, de most az volt a legfontosabb, hogy végre nyerjünk, nagyon kellett már ez a győzelem. Góljaimat Acerbinek ajánlom.”

Berardi reméli, hogy edzőjüket, Eusebio Di Francescót nem fogják elküldeni, annak ellenére, hogy sok erről szóló hírt lehet olvasni. A fiatal csatár nagyon jó kapcsolatot ápol a szakemberrel, akit egy szóval lelkiismeretes edzőnek nevezett.

Hétfő este is lesznek még meccsek Olaszországban, az Inter például a Chievót fogadja. A hazaiak győzelmét 1.44 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.33, a vendégek sikerére pedig 7.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply