A PSG nem igazolja le Messit

2014. January 29. Wednesday in Egyéb, Hírek

Leo Messi

Nasszer al-Kelafi, a PSG elnöke arra figyelmeztette a Manchester Cityt, hogy ne próbálja meg elcsábítani a csapat középpályását, Blaise Matuidit.

 

Egyúttal elismerte azt is, hogy Lionel Messi nem fog a párizsi klubba igazolni.

“A téli átigazolási piacon egyelőre nem aktív a PSG, de egyes források tudni vélik, hogy egy nyári nagy dobásra készülnek. Nasszer al-Kelafi 250 millió eurós árat fizetne Lionel Messiért, neki pedig éves 16 millió eurós fizetést garantálna” – olvasható volt néhány napja. A párizsi klub elnöke azonban most tagadta az értesülést.

 

“Olvastam az újságban, hogy a PSG-be igazolhat. Persze csak akkor, ha van az a pénz, amivel elhozható, meggyőzhető arról, hogy aláírjon egy szerződést és átköltözzön Párizsba. Hogy van-e esély arra, hogy a Messiről szőtt álmunk valóra válik? Nem, a PSG soha nem igazolja le Messi. Ha nem lennének határaink, akkor szerződtetnénk Messit, de a valóság nem ez, mert igenis vannak pénzügyi korlátaink. Elégedett vagyok a jelenlegi kerettel, a PSG már most is a világ legjobb játékosaival rendelkezik” – mondta al-Kelafi.

A PSG elnöke egyben figyelmeztette a Manchester Cityt, hogy ne próbálják meg a hátuk mögött megkeresni, és ajánlatokkal bombázni Blaise Matuidit, miután kiderült, hogy az angol klub még a télen szeretné leigazolni a francia csapat középpályását.

“Minden klubot tisztelünk, de ha egy másik egyesület megpróbálja elcsábítani az egyik játékosunkat, akkor viselnie kell a következményeket. És ez nem csak a Cityre vonatkozik, hanem bármelyik csapatra” – mondta al-Kelafi.

A francia bajnokságot három pont előnnyel vezető PSG a tabella hatodik helyén álló Bordeaux-t fogadja pénteken, a hazaiak győzelmére 1.22, a döntetlenre 6.00, a vendégek sikerére pedig 13.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply