Angol csapatba szerződik az ukrán szélső

2014. January 30. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Tim Sherwood

Tim Sherwood szeretne igazolni, de nem sok esélyt lát rá.

Valószínűleg már a januári átigazolási időszak utolsó napjaiban csapatot vált Jevgen Konopljanka, az ukrán válogatott és a Dnyipro támadó szellemű középpályása – árulta el a labdarúgó édesapja.

 

“Nem akarok spekulációkba bocsátkozni, de az információ egy angol klubba való szerződésről igaz” – mondta a 24 éves labdarúgó édesapja. “Még a héten klubot válthat, nem nagyon foglalkozunk az ukrán ajánlatokkal.”

Mértékadó angol lapok, valamint a Sky Sports szerint is jelenleg a Liverpool áll a legközelebb ahhoz, hogy szerződtesse a technikás, 35-szörös válogatottat a Dnyiprótól nagyjából 16 millió angol font ellenében. Brendan Rodgers, a “vörösök” menedzsere mindenképpen szeretne még igazolni a télen, a klub pedig ennek érdekében megtette a kellő intézkedéseket.

Konopljanka aláírására azonban a szerda este hatalmas pofont kapó Tottenham is hajt. A Hotspur a Manchester Citytől kapott ki a White Hart Lane-en 5-1-re, a találkozót követően pedig a hazaiak menedzere, Tim Sherwood nyilatkozott az ukránok egyik legnagyobb tehetségéről.

“Egy kiváló játékosról van szó, aki leginkább a bal szélen játszik” – mondta a szezon közben kinevezett szakember szerda este. “Tisztában vagyok a képességeivel, de nem valószínű, hogy bármi is fog történni. Most kellene cselekedni, már csak két napunk van hátra. Nem úgy fest a dolog, hogy sikerül megszereznünk, de azért dolgoznak az embereink keményen az ügyön, hogy másképpen alakuljon. A klub tulajdonosa mögöttünk áll, de mi csak olyan játékost vagyunk hajlandóak igazolni, aki képes gyorsan beilleszkedni, valamint valóban minőségbeli javulást hozna. Mindezek ellenére óvatosan fogalmaznék azzal kapcsolatban, hogy igazolunk januárban.”

Konopljanka a 2007/08-as szezonban mutatkozott be az ukrán élvonalban, azóta 124 mérkőzésen 25 gól és 20 assziszt volt a mérlege. Az Európa Ligában 20 meccse van, hat per hatos mérleggel, míg hazája válogatottjában 12 alkalommal volt eredményes.

A Hull City győzelmét 3.90 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.25, a Tottenham Hotspur sikerére pedig 2.00 az odds. A bajnokit szombaton délután rendezik Hullban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply