A portugálok tartanak az örményektől

2015. June 12. Friday in Hírek, UEFA EURO-2016

Joao Moutinho
Örményországban folytatja Portugália az Európa-bajnoki selejtező sorozatot, a hazaiak az utolsó helyen állnak, de a portugálok nem számítanak könnyű meccsre.

Négy forduló után a portugálok 9 ponttal az élen állnak az I csoportban, de előnyük nem olyan nagy, hogy nyugodtan várhatnák a folytatást. Szombaton Fernando Santos együttese az egy ponttal utolsó helyen álló örményekhez látogat, az esélyek ellenére a portugálok kemény mérkőzésre számítanak. A két együttes az elmúlt ősszel Portugáliában nagyon szoros meccset játszott, akkor a hazai csapat Cristiano Ronaldo szerencsés találatával 1-0-ra nyert.

Ricardo Quaresma, a portugálok támadója arról beszélt, hogy az örmények erősek, jó a védelmük és jól kontráznak, de ennek ellenére Portugália győzni utazik az örményekhez.

Joao Mutinho azt nyilatkozta, hogy eléggé fáradtak a játékosok, mivel rengeteg mérkőzést játszottak idén, és még nem volt idejük a pihenésre.

Sargis Hovsepyan jelenleg az örmények átmeneti szövetségi kapitánya, elődjét, Bernard Challandest menesztették, mivel a válogatott utolsó nyolc mérkőzésének mérlege egy döntetlen és hét vereség volt.

Örményország győzelmére 15/2 a szorzó, a döntetlenre 7/2, a portugálok diadalára pedig 9/20.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply