Három poszton erősítene Mourinho

2015. June 11. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
Az idei angol bajnok Chelsea portugál menedzsere, José Mourinho elárulta, hogy milyen posztokra szeretne játékosokat igazolni a nyáron ahhoz, hogy versenyképes maradjon a csapat.

A Chelsea magabiztosan nyerte meg az angol bajnokságot, José Mourinho a nyári feladataikról beszélt már. A szakember szerint az a legfontosabb, hogy megtartsák a legértékesebb játékosaikat, közülük pedig kiemelte Eden Hazard-t, Nemanja Maticsot, Braniszlav Ivanovicsot és Cesc Fabregast, szerinte őket lesz a legnehezebb Londonban tartani, mert remek szezont futottak, és sokan érdeklődnek irántuk.

Mourinho elárulta azt is, hogy korábban sokszor előfordult vele, hogy örült, amikor eladhatta egy-két játékosát, most azonban azt szeretné, hogy minél jobban együtt tartsa a keretet. A portugál mester három posztra szeretne igazolni, egy csatárt Didier Drogba helyett, valamint egy középpályást és egy védőt.

Arra, hogy a Chelsea újra megnyeri az angol bajnokságot, 6/4 a szorzó, a Manchester City végső győzelmére 11/4, a Manchester United bajnoki címére 5/1, az Arsenaléra pedig 9/2.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply