A hőségtől is tart Forró

2015. May 15. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az NB I.-ben maradásért küzdő Újpest a dobogó második fokáért harcoló MTK-t fogadja szombaton délután a bajnokság 28. fordulójának budapesti rangadóján. Forró Gyula volt csapata ellen léphet pályára.

Asmir Suljic

Az Újpest a gyengébb tavaszi rajt után remek formába lendült, Nebojsa Vignjevics vezetőedző csapata a legutóbbi négy bajnokiját megnyerte, sorrendben a Pápát, a Dunaújvárost, a Győrt és a Nyíregyházát is legyőzte, ezzel a hatodik helyre ugrott fel, most pedig a tabella harmadik helyén álló MTK-t fogadja. A kék-fehérek sincsenek rossz formában, hiszen az utolsó öt bajnokijukból egyet sem veszítettek el (két győzelem, három döntetlen), és egy pontra vannak a második Ferencvárostól.

Érdekes lehet a mérkőzés Forró Gyula számára, az Újpest védője korábban hat évet töltött az MTK ificsapatában, majd egy évet lehúzott a juniorok között is, így jól ismeri a csapat tagjait.

“Jó kapcsolatot ápolok velük, és tudom, hogy felkészült és pörgős csapatról van szó. Nagyon szeretnének ők is minél jobb helyen végezni a tabellán, és közeleg a bajnokság vége, ilyenkor a hajrában minden pont számít azoknak a csapatoknak, akiknek még nem dőlt el a helye a ligában” – nyilatkozta a válogatottban is bemutatkozott védő.

Kiemelte, hogy a dobogó körül nagy a versengés, és az Újpestnek nem titkolt célja, hogy a felsőházban végezzen a szezon végén. Ebben segíthet az, hogy Forró szerint kiváló a hangulat az öltözőben, de így sem lesz egyszerű dolguk szombaton, mivel délután kettő órakor játszanak, így akár hatalmas hőség is lehet a meccs közben.

Az Újpest győzelmére 13/10, a döntetlenre 11/5, az MTK sikerére pedig 7/4 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply