A Fradi német védőt szerződtet

2016. June 24. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Ferencváros
Napokon belül aláírhatja szerződését a Fradi csapatával Oliver Hüsing, akiért a Werder Bremen az értesülések szerint 300 ezer eurót kap a magyar klubtól.

Hüsing alig-alig kapott szerepet a brémaiaknál, pedig a klub utánpótlásából került a felnőttek közé. Igaz, hogy egy rövid ideig kölcsönben erősítette a Hansa Rostock csapatát, de azt a fél évet leszámítva a 23 éves belső védő sosem játszott más klub színeiben. A nyártól azonban új fejezet kezdődik az életében, hiszen napokon belül megegyezhet a Fradival. Német sajtóinformációk szerint Thomas Doll vezetőedzőék 300 ezer eurót sem sajnálnak a játékosért, aki a tartalékok között alapember volt, de a Bundesligában csupán hat percet kapott.

“Tizenegy éve érkeztem a Werderhez, és egy álmom vált valóra akkor, amikor pályára léphettem a Weserstadionban” – idézi az nso.hu Hüsinget. “Nem sikerült jól az előző szezonom. Természetesen szerettem volna több lehetőséghez jutni az első csapatnál, de nem akarom másban keresni a hibát. Thomas Doll régóta figyel engem, jó kezekben leszek nála.”

A Nemzeti Sport Online hozzáteszi, nem csak Hüsing érkezhet napokon belül, hanem a kétszeres osztrák válogatott Marco Djuricin is, aki bár az elmúlt fél évet az angol másodosztályú Brentfordnál töltötte kölcsönben, a Red Bull Salzburg labdarúgója. Angliában 22 meccsen négy gólt szerzett, de a Sturm Graz játékosaként volt már egy 11 gólos idénye, és még mindig csak 23 éves.

Pénteken a Ferencváros legnagyobb riválisa, az Újpest felkészülési mérkőzést játszik semleges pályán a Rosztovval. Az oroszok győzelmére a szorzó 1.57, míg a döntetlent 4.00, a budapesti lila-fehérek sikerére pedig 4.33.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply