Kemény magyarokra számít Hazard

2016. June 24. Friday in Hírek, Magyar válogatott, UEFA EURO-2016

Eden Hazard
Vasárnap Magyarország Belgiummal játszik az EB nyolcaddöntőjében. Eden Hazard szerint kétszáz százalékot kell nyújtaniuk, ha tovább akarnak jutni.

Óriási meglepetésre Bernd Storck szövetségi kapitány együttese megnyerte az F-csoportot Izland és Portugália előtt, így az E jelű kvartett második helyezettjével, Belgiummal találkozik a legjobb 16 között. A szakírók többsége szerint a belgák okozhatnak meglepetést az idei tornán, akár egész messzire is eljuthatnak, így a mieinknek jóval nehezebb dolguk lesz, mint eddig.

A nyugat-európaiakat olyan labdarúgók erősítik, mint Thibaut Courtois, Jan Vertonghen, Maroune Fellaini, Romelu Lukaku vagy Hazard, de nem számítanak ők sem könnyű összecsapásra Magyarország ellen – annak ellenére, hogy a papírforma mellettük szól.

“A magyarok elleni egy rendkívül kemény, nehéz összecsapás lesz” – mondta a svédek elleni 1-0-s győzelmet követően a Chelsea labdarúgója, aki nem mellékesen a csapatkapitányi karszalagot is viseli hazája válogatottjában. “Láttuk a portugálok elleni meccsük végét. Ahhoz, hogy nyerjünk, kétszáz százalékot bele kell adnunk, hiszen sok jó játékos van a csapatukban. Jó teljesítményt kell nyújtatnunk, ha a nyolc közé akarunk kerülni.”

Belgium egyre jobb formában játszik, hiszen azok után, hogy az első meccsén kikapott Olaszországtól 2-0-ra, Írország 3-0-s legyőzése után Svédországot is két vállra tudta fektetni. Hazard és társai továbbjutása a második helyen nem volt meglepetés, ezzel szemben a magyar válogatott szereplése mindenkit megdöbbentet.

Dzsudzsák Balázsék Ausztria kétgólos legyőzése után egy hajrában esett öngólnak köszönhetően kiizzadtak egy döntetlent Izland ellen, majd egy hatgólos összecsapáson ikszeltek a Cristiano Ronaldóval felálló Portugália ellen. A Strock-csapat számára azért lesz nehéz a vasárnapi meccs, mert a belga védelem jóval masszívabb és keményebb, mint a portugál – igaz, Izland ellen már kaphattak ízelítőt a mieink az agresszív védőkből.

Arra, hogy döntetlenre végződik az összecsapás rendes játékideje a szorzó 3.60, míg a belgák győzelmére 1.65, a mieink sikerére pedig 7.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply