A Barcelona kiszemeltje a Monacóhoz került

2015. May 19. Tuesday in Egyéb, Hírek

Fabinhót végleg leigazolta a hercegségbeli labdarúgócsapat, annak ellenére, hogy a védőt korábban a Barcelona is szerette volna megszerezni.

Generic

Még a szezon vége előtt megállapodott a Monaco és a Rio Ave a fiatal labdarúgó átigazolásáról, a felek a szerződés feltételeit nem hozták nyilvánosságra. A 21 éves játékos az elmúlt két szezont kölcsönben már a francia élvonalbeli gárdánál töltötte, és teljesítményével több európai klub érdeklődését kivívta, többek között a Barcelona is figyelte.

Az elmúlt szezonban 26-szor jutott szóhoz a bajnokságban, míg a hétvégén záruló pontvadászatban már csak két meccsről hiányzott. Fabinho remek védőmunkájának is köszönhető, hogy a gyengébb rajt ellenére a Monaco végül nagy eséllyel hajt a Bajnokok Ligája-indulást érő harmadik helyre, jelenleg két ponttal előzi az Olympique Marseille-t, emellett pedig negyeddöntőbe jutott a Bajnokok Ligájában.

“Fabinho két éve bizonyítja tehetségét, a megérkezése óta nagyon elégedettek vagyunk, gyorsan a csapat részévé vált. Nagyon sokoldalú játékos, aki előtt hatalmas jövő áll. Külön öröm, hogy nálunk érte el a brazil válogatottságot” – mondta a szerződtetés kapcsán Vadim Vasziljev, a Monaco alelnöke.

A Monaco azt is bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Almamy Tourével, aki 2019-ig kötelezte el magát. A mindössze 19 éves védő már ebben a szezonban bemutatkozott a felnőtt csapatban, és rögtön ki is érdemelte első profi szerződését, így a nyáron már Leonardo Jardim keretében kezdi meg a felkészülést a következő idényre.

A Moncao a Lorient otthonában zárja a bajnokságot: a hazai győzelem oddsa 6/1, a döntetlenre 10/3, a vendégek sikerére 4/9 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply