Milánóban már csak a becsület a tét

2015. May 19. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Stephan el Shaarawy
Az olasz bajnokság utolsó előtti körében a Milan a Torinót látja vendégül, a milánóiaknak már nincsenek céljaik, így az utolsó fordulókban már tét nélkül lépnek pályára.

A Milan az elmúlt harminc év legcsúfosabb idényét teljesítette, a nyáron kinevezett Filippo Inzaghi sem tudta megállítani a csapat szakmai és erkölcsi hanyatlását. A fiatal tréner irányításával a milánóiaknak esélyük sem volt eredeti céljaikért küzdeni, nemhogy a Bajnokok Ligája-, de még az Európa Liga-indulásra sem jött össze.

Bár a klub az elmúlt nyáron és a télen is igyekezett megerősíteni a keretet, az erre tett kísérletek csúfos kudarcot vallottak, valójában egy pillanatig sem volt esélye a csapatnak eredeti céljaiért küzdeni. A gyenge szezon végén viszont már sokkal jobban érdekelte a szurkolókat a klub tulajdonosi jövőképe, a Milan első embere, Silvio Berlusconi folyamatosan tárgyal befektetőkkel, vevőjelöltekkel, akik akár már a nyáron átvehetik a klub irányítását.

A Milan április eleje óta még komolyabb mélyrepülésbe váltott, mint előtte, legutóbbi hét bajnokijából négyet elvesztett, legutóbb a Sassuolo ellen. A hétvégén a Torino elleni hazai bajnoki vár Inzaghi csapatára, ezen a meccsen búcsúzik közönségétől a csapat.

A 11. helyezett Milan vasárnapi győzelmének az oddsa 7/5, a döntetlenre 9/4, a 9. Torino sikerére 19/10 a szorzó.

A két csapat elmúlt három bajnokija döntetlennel zárult. A Torino az elmúlt bajnoki fordulóban 2-0-ra verte a Chievót hazai pályán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply