A Wigannél bíznak a rájátszás elérésében

2014. April 3. Thursday in Angol Championship, Hírek

Uwe Rosler szerint csapata elérheti a rájátszás helyek egyikét, annak ellenére, hogy az utóbbi időben mélyrepülést produkált a gárda.

Thomas Rogne

A Wigan Athletic néhány héttel ezelőtt még biztos play off-résztvevőnek számított az angol másodosztályban, ám rövid idő alatt rengeteg pontot hullajtott el a gárda, és visszacsúszott az ötödik helyre. Az angol másodosztály első két helyezettje automatikusan feljut az élvonalba, míg a 3., 4., 5. és 6. helyezett összecsap a harmadik feljutást jelentő helyért.

 

A Wigan február eleje és március közepe között zsinórban nyolc meccset nyert meg, azóta viszont öt bajnokijából csak egyen szerezte meg a három pontot, háromszor ikszelt, egyszer pedig kikapott. A menedzser szerint a legnagyobb baj, hogy a játékosok nem veszik komolyan a hátsó régióhoz tartozó ellenfeleket.

“Minden alkalommal, amikor a top 10 valamelyik csapatával játszunk, azonnal megnőnek az elvárások magunkkal szemben. Minden csapatot tisztelni kell ebben a ligában, de mindegyik ellen győztes mentalitással szabad csak pályára lépni. Ha képesek vagyunk ebben a szellemben játszani a szezon végéig, akkor biztosan a rájátszást érő helyek egyikén végzünk” – jelentette ki Rosler.

A Wigan a következő fordulóban a 15. helyezett Leeds Unitedet látja vendégül: a hazai siker oddsa 1.50, a döntetlenre 4.00, a vendégek győzelmére 7.00 a szorzó.

A leedsiek még rosszabb formát mutattak az utóbbi időben, elmúlt öt bajnokijukból négyen pontot sem szereztek. A két csapat őszi bajnokiját a Leeds hazai pályán 2-0-ra nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply