Visszavágnának a franciák

2014. March 5. Wednesday in Egyéb, Hírek

A szerdai felkészülési mérkőzések közül kiemelkedik a Franciaország-Hollandia találkozó, a párizsi összecsapáson először nyerhetnek a századforduló óta a franciák a hollandok ellen.
Hatem Ben Arfa

A franciák történelmi győzelemre készülnek Hollandia ellen.

A francia válogatottba behívott Antoine Griezmann az egyik legnagyobb meglepetés Didier Deschamps keretében. A Real Sociedad 22 éves csatárának behívása ugyanakkor mégsem annyira meglepő, ha a tényeket nézzük, hiszen a legeredményesebb jelenlegi francia játékos a topligákat tekintve az idei szezonban a maga 19 góljával, hallani is vele kapcsolatban az Arsenal, a Manchester City és a Chelsea érdeklődéséről. Griezmann egyelőre nem gondol arra, hogy akár a világbajnoki keretbe is bekerülhet.

“Vébémeccs Brazíliában? Egyáltalán nem foglalkozom ilyennel, soha nem helyezek magamra nyomást semmilyen meccs előtt, most sem teszem. Ha lesz lehetőségem arra, hogy pályára lépjek néhány percet szerdán, akkor mindent bele fogok adni” – fogalmazott Griezmann.

A Paris Saint-Germain védője, Lucas Digne is először kapott meghívót a francia válogatottba, az ő beválogatása viszont már nagyobb meglepetés, hiszen kevés lehetőséget kap a PSG-ben.

A századforduló óta Franciaország és Hollandia csak három alkalommal találkozott egymással, a hollandok kétszer nyertek, egy meccs pedig döntetlenre végződött. Legutóbb 2008-ban játszottak, akkor az Európa-bajnokságon Hollandia 4-1-re kiütötte Franciaországot.

A világbajnoki selejtezősorozatban veretlen hollandok ellen óvatosan készül Didier Deschamps. “Hollandia a világ egyik legjobb válogatottja, tele van a csapat fiatal, mégsem rutintalan játékosokkal, akik európai topklubokban játszanak. Meg szeretnénk tartani a jó formánkat, ez fontos a brazíliai világbajnokság előtt” – nyilatkozott a franciák szövetségi kapitánya.

A hazai pályán játszó franciák győzelmére 2.25 az odds, a döntetlenre 3.30, a hollandok sikerére pedig 3.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply