A vereség ellenére nincs gond a Szparinál

2014. November 11. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Zoran Kostic
Vasárnap a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus 2-1-es vereséget szenvedett a nagy rivális Diósgyőri VTK otthonában, ennek ellenére a szabolcsiak sok pozitívummal gazdagodtak.

 

Hiába szerzett vezetést a Nyíregyháza Miskolcon, a hazaiak végül a második félidőben meg tudták fordítani a mérkőzést, így otthon tartották a három pontot. A vereség ellenére a szabolcsiak vezetőedzője, Mátyus János sok pozitívumot látott a mérkőzésen, és úgy érzi, erre a mérkőzésre lehet építeni, hiszen csapata remekül és jó felfogásban játszott.

“A meccs előtt azt nyilatkoztam, tízből kilencszer a Diósgyőr legyőzné a Szparit, de most közel álltunk a csodához, csak pár apróságon múlt, hogy végül nem így lett” – mondta Mátyus a lefújást követően a szon.hu-nak. “Nem akarok semmire sem hivatkozni, kifogásokat keresni, mert mindenki látta a meccset, és közhelyeket sem szeretnék elpuffogtatni, de ha van tisztes vereség, akkor most ez az volt. A győzelemhez az ellenfélnek gratulálok, saját csapatomnak ehhez nem tudok, de tudok a harcosságért és a küzdeni tudásért. A vereség mindig fájó, de nem vagyok most túlságosan szomorú.”

Sok idő azonban nincs a regenerálódásra, hiszen a Szpari kedden már Ligakupa-meccset játszik Cegléden. Amennyiben a vendégek begyűjtik a három pontot, úgy az utolsó fordulót már továbbjutóként várhatják, hiszen jelenleg hét pontjuk van, míg a harmadik ceglédieknek hat. A kvartettet a címvédő DVTK vezeti, de ugyancsak hét pontja van, mint riválisának.

A Cegléd győzelmét 2.87 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a Nyíregyháza Spartacus sikerére pedig 2.10 az odds. A két csapat előző mérkőzésén az élvonalbeli együttes legyőzte a másodosztályú ellenfelét 3-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply