Védőt igazolt a Derby

2015. January 15. Thursday in Angol Championship, Hírek

Rutinos játékossal erősítette meg keretét az élvonalbeli tagságra pályázó Derby County együttese, miután másfél évre szóló szerződést kötött Stephen Warnockkal.

Generic

A 34. életévét taposó veterán védő 2013 óta volt meghatározó tagja a Leedsnek, az utóbbi időszakban a csapatkapitányi karszalagot is ő viselte a Unitedben. Bár kulcsember volt együttesénél, a klub vezetői megegyeztek az átigazolásáról a Derby Countyval.

A kétszeres válogatott labdarúgó szerződése nyáron lejárt volna Leedsben, az új kontraktus másfél évre szól a Derbynél. Új csapata jelenleg második a Championship tabelláján, csak rosszabb gólkülönbséggel áll az éllovas Bournemouth mögött.

“Nagyon örülünk Stephen Warnock szerződtetésének. Kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező védő, aki a bajnokságból hátralévő hónapokra tovább bővíti a lehetőségeinket a védelem összeállítását illetően. A követkető egy-két hónap elképesztően fontos lesz számunkra, fontos, hogy erős csapatunk legyen. Warnock nemcsak remek futballista, de kiváló vezető is” – mondta Steve McClaren az új szerzeményről.

A Derby szombaton a 13. helyen álló, előző három bajnokiját kivétel nélkül elveszítő Nottingham Forestet fogadja. Győzelmére 1.72 az odds, a döntetlenre 3.75, a vendégek diadalára 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply