Vasziljevics Balajcza miatt is küzd a kupában

2014. March 26. Wednesday in Hírek, Magyar kupa

Kanta József szerint egy lőtt góllal már nyert ügye lenne az MTK-nak a Győr otthonában a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, míg Dusan Vasziljevics nem az előny megtartására törekszik a Pécs ellen.
Kabát Péter

Az újpestiek kedvező helyzetből várják a hazai visszavágót.

Kanta József a héten ünnepelte harmincadik születésnapját, de az MTK játékosa egyelőre nem foglalkozik a bulival, inkább a bajnokság végén szeretne koccintani a társaival. Már csak azért sem tud szórakozni, mert a héten két meccs is vár a csapatra, elsőként szerdán a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján az MTK a Győr otthonában lép pályára. Az első meccsen a kék-fehérek Torghelle Sándor és Kanta góljával 2-0-ra nyertek hazai pályán. Kanta szerint kezd magára találni a bajnoki címvédő, ezért nehéz dolguk lesz szerdán este.

“Nem lesz egyszerű a feladat, hiszen az ETO-nak nagyon erős a játékoskerete, és az elmúlt mérkőzések azt mutatják, hogy kezd összeállni a csapat Horváth Ferenc irányításával. Az első mérkőzésen kétgólos előnyt szereztünk, így bizakodva várhatjuk a visszavágót, melyen nyilván a védekezésen lesz a hangsúly. Azt azonban ne feledjük: ha sikerül gólt szereznünk egy kontra végén, már azt jelenti, hogy a Győrnek négy gólt kell lőnie a továbbjutáshoz” – fogalmazott Kanta.

A Győr győzelmére 1.44 az odds, a döntetlenre 4.33, az MTK sikerére pedig 7.00 a szorzó.

Szintén szerdán rendezik az Újpest-Pécs negyeddöntő visszavágóját, az első meccsen az Újpest idegenben is nyerni tudott 3-1-re, így a mecsekaljai együttes az esélytelenek nyugalmával készülhet a második találkozóra. A pécsiekhez hasonlóan komoly anyagi problémákkal küzdő Újpest középpályása, Dusan Vasziljevics azt mondja, eszük ágában sincs csak tartani az előnyt.

“Mivel számunkra most minden mérkőzés létkérdés, nem tehetjük meg, hogy nem győzelemre játszunk. Kötelező továbbjutnunk, hogy azzal is jelezzük: az Újpestet nem lehet leírni” – mondta Vasziljevics.

A középpályás hozzátette: van még egy álma, mégpedig az, hogy a bajnokságban Marko Dmitrovics élvezi a szakmai stáb bizalmát, a kupameccseken pedig Balajcza Szabolcs véd. Vasziljevics szerint az elmúlt években kevesen tettek annyit a csapatért, mint a magyar kapus, ezért is szeretné, ha a döntő végén Balajcza emelhetné magasba a Magyar Kupa megnyeréséért járó serleget.

Az Újpest győzelmére 1.95 az odds, a döntetlenre 3.50, a Pécs sikerére pedig 3.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply