Bartomeu: Messi hosszabbít

2014. March 26. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A Barcelona labdarúgócsapatának elnöke, Josep Maria Bartomeu szerint Lionel Messi rövidesen 2019-ig meghosszabbítja a szerződését.
Közben Johan Cruyff azt mondta, hogy felesleges Neymart kulcsszereplőnek beállítani.
Lionel Messi

A Barcelonán nem múlik Messi fizetésemelése.

Sokan már leírták az idei szezonra a Barcelonát és Lionel Messit, a katalán klub azonban a hétvégén 4-3-ra legyőzte az ősi rivális Real Madridot, ezzel egycsapásra ismét beszállt a bajnoki címért folyó harcba, a négyszeres aranylabdás argentin klasszis pedig mesterhármast lőtt, így ő is elhallgattatta a kritikusokat. Pedig az elmúlt időszakban már kész tényként vette több lap, hogy Messi elhagyja a Barcelonát, ahol nem érzi jól magát, a Paris Saint-Germain pedig csillagászati, évi 25 millió eurós fizetést ajánlott neki.

Messi valóban szeretne nagyobb fizetést, de a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu szerint ez nem okoz majd problémát, és sikerül vele hosszabbítani. “Van egy 2018-ig érvényes szerződés. Nincs semmilyen nézeteltérés, csak a játékos és a klub részéről kölcsönösen megnyilvánuló nagyon komoly szándék arra, hogy egyezségre jussunk. A klub azt szeretné, ha ő lenne a világ legjobban fizetett labdarúgója. Biztosak vagyunk benne, hogy meg fogunk állapodni” – mondta Bartomeu.

Közben a klub egykori legendás játékosa és edzője, Johan Cruyff is megszólalt, de ezúttal nem Messiről, hanem Neymarról kérdezték, aki egyes spanyol lapinformációk szerint többet keres most, mint az argentin zseni.

“Ne értsenek félre, elképesztően jó játékos Neymar, de azt nem lehet, hogy idehozunk egy 21 éves fiút, és többet fizetünk neki, mint azoknak, akik évek óta itt vannak, és mindent megnyertek a Barcával” – mondta Cruyff. Hozzátette: a Barcelonában már amúgy is ott van a világ legjobb játékosa, úgyhogy felesleges kulcsszereplőnek beállítani egy 21 éves gyereket.

A Barcelona szerdán este a Celta Vigót fogadja a spanyol bajnokságban, a hazaiak győzelmére 1.05 az odds, a döntetlenre 15.00, a vendégek sikerére pedig 34.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply