Bombaformában van a Liverpool

2014. March 26. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Az ukrán és az orosz sportsajtó ismét Dzsudzsák Balázs esetleges angliai szerződéséről ír.
A Dinamo Moszkva magyar válogatott középpályását egyszer már összeboronálták a Liverpool együttesével, de a közvélemény egészen addig pletykának minősített a hírt, amíg az orosz klub meg nem erősítette annak valóságtartalmát.
Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák átteheti a székhelyét Liverpoolba a nyáron.

Dzsudzsák maradt Oroszországban, de az Ukrainefootball.net szerint elképzelhető, hogy a nyáron mégis csapatot vált. Hogy ez ne történjen meg, ahhoz az kellene, hogy a Dinamo az első két hely valamelyikén végezzen, a Bajnokok Ligája-indulás ugyanis alapvetően más helyzetet teremtene.

A helyzet nem reménytelen, de az orosz Premjer Liga élmezőnye hihetetlenül szoros. Az élen álló Lokomotiv Moszkvának 47, a Zenitnek pedig 44 pontja van, utánuk viszont három 40 pontos moszkvai csapat, a Szpartak, a Dinamo és a CSZKA következik.

A Dinamóra ráadásul most három idegenbeli meccs vár zsinórban a Tom Tomszk, az Anzsi és a Volga ellen, de a májusi utolsó két meccs lesz a legfontosabb: idegenben a Zenit, majd a Szpartak ellen.

Ha nem sikerült az arany- vagy az ezüstérem, akkor a portál szerint Dzsudzsák és Christian Noboa is távozhat, a magyar játékossal kapcsolatban azt írják, hogy a Liverpool továbbra is szívesen látná, de a város rivális Everton is beleszólhat az alkudozásba.

A Liverpoolt persze most sokkal inkább a hazai bajnokság izgatja, a Mersey parti együttes egyelőre a második helyen áll a Chelsea mögött – igaz a vesztett pontokat tekintve a Manchester City van a legkedvezőbb helyzetben, feltéve, ha megnyeri a két elmaradt mérkőzését.

A Liverpool bombaformában van, legutóbbi hat bajnokiját megnyerte, ebből négyet idegenben. Összesen 24 gólt szerzett, a Cardiffnak hatot, az Arsenalnak ötöt, a Swansea-nek négyet, a Fulhamnek, a Manchester Unitednek és a nemzetközi kupaszereplésre hajtó Southamptonnak hármat gurított.

Szerdán a kiesőhelyen álló Sunderlandet fogadja, győzelmére 1.16 az odds, a döntetlenre 9.00, míg a vendégek sikerére 19.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply