Varane felépült

2013. November 18. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

Laurent Koscielny

Koscielnyt kiállították az előző mérkőzésen, így nem játszhat.

Raphael Varane felépült térdsérüléséből, így ő helyettesítheti az ukránok elleni pótselejtező első meccsén kiállított Laurent Koscielnyt a francia válogatott hátvédsorában.

 

Az európai pótselejtezők egyik meglepetését az ukrán válogatott szolgáltatta, miután hazai pályán 2-0-ra legyőzte a francia csapatot, de lehetett volna három is közte, ha a végén egy három az egy elleni kontrát nem rontanak el a hazaiak. Akkor szinte esélytelen lett volna a visszavágón Didier Deschamps együttese, így azonban van még remény arra, hogy ledolgozzák a kétgólos hátrányt. A francia válogatott 1994-ben nagy meglepetésre nem jutott ki a vébére, azóta azonban minden világbajnokságon ott volt, 1998-ban hazai pályán aranyérmet is nyertek.

A Stade de France-ban volt akkor a döntő, ugyanott, ahol most az ukránokat fogadják, méghozzá egyik legjobb védőjük, Laurent Koscielny nélkül, miután az Arsenal játékosát kiállították az első meccsen. A védelem közepén Raphael Varane helyettesítheti Koscielnyt, miután a Real Madrid 20 éves hátvédje felépült térdsérüléséből.

Mihail Fomenko, az ukránok szövetségi kapitánya sem számíthat egy védőjére, Olekszander Kucher a franciák elleni találkozón sérült meg, ezért kihagyja a visszavágót.

Az ukránok az idei selejtezősorozatban fantasztikusan védekeznek, a franciák elleni pótselejtező első felvonása volt a nyolcadik olyan meccs, amelyen nem kaptak gólt. Didier Deschamps szerint ezért is lesz nehéz dolguk kedden.

“Folyamatosan nyomás alá kell helyeznünk őket, és csak reménykedni tudok, hogy nem állnak be 10 emberrel védekezni a saját 16-osukra” – mondta a franciák szövetségi kapitánya.

A hazai pályán játszó franciák győzelmére 1.44, a döntetlenre 4.50, az ukránok sikerére pedig 9.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply