Valbuena Moszkvába igazolt

2014. August 3. Sunday in Egyéb, Hírek

Mathieu Valbuena
Mathieu Valbuena kétéves szerződést kötött a Dinamo Moszkvával, a francia válogatott középpályás a hírek szerint hétmillió euróért váltott csapatot.

 

A középpályás a nyáron alapember volt a francia labdarúgó-válogatottnak, amely a negyeddöntőig menetelt a brazíliai világbajnokságon. Valbuena teljesítményével fel is hívta magára a figyelmet, így nem csoda, hogy a vb után több klub is megkereste.

Ráadásul szinte biztos volt, hogy a labdarúgó csapatot vált, mert szerződése jövő nyáron járt volna le az Olympique Marseille-jel, vagyis ingyen igazolható lett volna. A 29 éves játékos végül a Dinamo Moszkva ajánlatát fogadta el, a két klub már hivatalosan is elismerte a klubváltást. Ugyanakkor egyelőre csak annyi részletet hoztak nyilvánosságra, hogy Valbuena két évre kötelezte el magát, és valószínűleg a hírekben emlegetett hétmillió euróért cserélt csapatot.

“Bizonyította rátermettségét, mindig megküzdött minden szituációval. Köszönjük, sok sikert!” – búcsúzott a rutinos játékostól a marseille-i klub honlapján. Valbuena 227 bajnokin erősítette az Olympique Marseille-t 2006 óta, előtte a Libourne csapatában játszott, a Dinamo Moszkva mindössze a harmadik profi klub lesz pályafutása során.

Valbuena így csapattársa lesz Dzsudzsák Balázsnak.

A Dinamo Moszkva vasárnap délután a Rosztov látja vendégül az orosz Premjer Ligában: a hazai győzelem oddsa 1.53, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 7.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt öt találkozójából hármat nyert a Dinamo Moszkva, egyszer döntetlen lett a vége, egy alkalommal pedig a Rosztov nyert.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply