Uzoma ismét a Pécs játékosa

2014. July 30. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Eke Uzoma visszatért a Pécs labdarúgócsapatához, a 24 esztendős nigériai játékos két évre kötelezte el magát a mecsekaljai együtteshez, amely a Puskás Akadémia ellen javíthat majd pénteken a bajnokságban.

Generic

Eke Uzoma korábban másfél szezont már lehúzott a Pécs csapatában, a védőként és védekező középpályásként is bevethető játékos stabil kezdő volt, de úgy döntött, hogy kipróbálja magát a német másodosztályban. A Sandhausent választotta, ahol azonban csak csereként számítottak rá, ezért úgy döntött, hogy visszatér Pécsre, itt korábban is remekül érezte magát, és most két évre alá is írt.

“Nem véletlenül választottam újra Pécset. Nagyon jól esett az a sok szeretet, amit a helyi szurkolóktól kaptam, hiszen az ember szívesebben küzd a győzelemért, ha érzi a támogatást. Ígérem, a továbbiakban is mindent megteszek azért, hogy újra megkedveljenek a drukkerek. Imádom a város hangulatát és a társaim között is jól érzem magam, ezért is választottam újra a Pécset. Véber Györggyel remekül kijövök, tetszik a pozitív mentalitása, szerintem jó eredményeket fogunk elérni vele” – nyilatkozott a megállapodás után Eke Uzoma.

Véber György egy csúfos, 4-0-s vereséggel mutatkozott be a pécsi kispadon, a mecsekaljai csapat az MTK-tól kapott ki hazai pályán az első fordulóban. Pénteken a Puskás Akadémia ellen javíthat a gárda. Benczés Miklós tanítványai szintén vereséggel kezdték az élvonalbeli bajnokságot, a kék-sárgák a Diósgyőri VTK otthonában kaptak ki 2-1-re, így a pécsiek mellett a felcsútiak is első győzelmükre hajtanak a második fordulóban. A

két csapat csupán kétszer találkozott eddig egymással, tavaly Pécsett 2-1-re nyerte a PAFC, míg Székesfehérváron 1-1-es döntetlen született.

A pénteki meccsen a hazai pályán játszó Puskás Akadémia győzelmére 2.00 az odds, a döntetlenre 3.25, a Pécs sikerére pedig 3.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply