Uwe Roslert nézte ki a Wigan

2013. December 6. Friday in Angol Championship, Hírek

Az előző szezonban még a Premiershipben szereplő Wigan hétfőn bontott szerződést Owen Coyle-lal, ha minden jól megy, szombaton már az új szakvezető ülhet a kispadon.
Owen Coyle

Coyle nem tudta megvalósítani a vezetők elképzelését.

A Wigan az előző szezonban nem tudta kiharcolni a bennmaradást a Premiershipben, ugyanakkor nagy meglepetésre megnyerte az FA-kupát, így nem volt teljesen sikertelen az idénye. A kiesést edzőváltás követte, Owen Coyle ült le a kispadra, akitől azt várta a vezetőség, hogy az első évben vezesse vissza az élvonalba az együttest. Coyle nem tudott megfelelni az elvárásoknak, a Wigan jelenleg csak a 14. helyen álló, előző három bajnokiján egyetlen pontot sem szerzett.

A klub és Coyle útjai hétfőn váltak el, és a vezetőség azonnal megkezdte az új szakvezető felkutatását, végül a választás Uwe Roslerre esett. A német szakember jelenleg a harmadik ligában szereplő Brentford együttesét irányítja, jelenleg a negyedik helyen áll csapatával a tabellán. A brentfortdiak engedélyt adtak a tárgyalások megkezdésére a feleknek, így akár pénteken bejelenthetik Rosler érkezését, s a szombati, Millwall elleni idegenbeli összecsapáson már ő ülhet a kispadon.

Rosler korábban a Manchester City játékosa volt, 34 éves korában vonult vissza, miután rákot diagnosztizáltak nála az orvosok. Sikerült legyőznie a betegséget, és egy évvel később elvállalta a norvég Lilleström irányítását. Később dolgozott a Vikingnél és a Moldénél is, majd 2011-ben tért vissza Angliába, és vállalta el a Brentford irányítását.

A Wigan szombati ellenfele, a Millwall sincs csúcsformában, mindössze a huszadik helyen áll a bajnokságban, három pontra a kiesőzónától. A Wigan győzelmére 2.60 az odds, a döntetlenre 3.40, a házigazda Millwall diadalára 2.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply