Újpesten nyert a Paks

2015. March 15. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az Újpest hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Paks együttesétől a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombati játéknapján.

 

A lila-fehérek ősszel veretlenek voltak hazai pályán, idén azonban második mérkőzésüket is elvesztették saját közönségük előtt.

OTP Bank Liga, 20. forduló:

Újpest FC-Paksi FC 1-2 (1-2)

Szusza Ferenc Stadion, 1500 néző, v.: Pintér
gólszerzők: Haraszti (6.), Bertus (31.), illetve Bardhi (45.)
kiállítva: Tamási (70.)
sárga lap: Suljic (13.), Hudák (15.), illetve Tamási (61., 70.), Kecskés (73.)

Újpest FC: Balajcza – Heris, Hudák D., Litauszki – Nego, Nagy G. (Vasiljevic, a szünetben), Balogh B., Forró – Suljic, Stanisavljevic (Ojo, 72.) – Bardhi

Paksi FC: Molnár P. – Kulcsár D., Rodenbücher, Szabó J., Báló – Kecskés, Tamási, Könyves (Balázs Zs., 59.), Bertus, Bartha (Hahn, 93.) – Haraszti (Vági, 90.)

Az Újpest próbálta irányítani a játékot, ennek ellenére rendre a paksi támadók kerültek helyzetbe. A vendégek a félidő derekára kétgólos előnyre tettek szert, de a szünet előtti utolsó pillanatban Bardhi távoli szabadrúgásával a hazaiak nyílttá tették az összecsapást.

A fordulást követően egy egészen más Újpestet láthattak a hazai szurkolók: a lila-fehérek szinte végigtámadták a második játékrészt, de a vendégek kapusa, Molnár, nagyszerűen védett, és ezzel a mérkőzés hősévé vált.

sgg \ sgr \ bzt

MTI 2015. március 14., szombat 22:03

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply