Újabb vereségével kilátástalan helyzetben a Kaposvár

2014. May 4. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A sereghajtó Kaposvár elszenvedte idénybeli 16. vereségét a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján – ezúttal a Pécs nyert a somogyi megyeszékhelyen -, s ezzel már csak matematikai esélye maradt arra, hogy a hátralévő három kör alatt kiharcolja a bennmaradást.

 

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Kaposvári Rákóczi – PMFC-Matias 0-2 (0-0)

Kaposvár, 1000 néző, v: Iványi
gólszerzők: Kővári (61.), Mohl (77., 11-esből)
kiállítva: Bank (75.)
sárga lap: Coroian (21.), Balázs B. (29.), Bőle (70.), Böjte (85.), Mulemo (89.), Lebbihi (92.), illetve Balogh B. (30.), Mohl (56.)

  • Kaposvár: Antal B. – Okuka, Bank, Lebbihi, Mulemo – Florean, Bőle, Balázs B., Coroian (Murai, 70.), Firtulescu (Diallo, 46.) – Kink (Böjte, 78.)
  • Pécs: Gőcze – Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl – Szatmári L., Horváth A., Kővári (Rácz, 82.), Márkvárt, Wittrédi (Frőhlich, 78.) – Pölöskey P. (Városi, 69.)

Az első félidőben többet birtokolta a labdát a Pécs, veszélyesebb is volt, de a helyzeteit rendre elpuskázta, vagy Antal kapus védett bravúrral. A játékrész hajrájában a hazaiak előtt is kínálkoztak lehetőségek, gól azonban azon az oldalon sem született.

A szünet után ismét Antal remek védésének tapsolhatott a közönség, röviddel később azonban már ő is tehetetlennek bizonyult, Kővári révén vezetést szereztek a vendégek. Bank kiállítása és az értékesített pécsi büntető aztán végleg megpecsételte a kaposváriak sorsát, a Pécs megérdemelten nyert.

slr \ sgg \ sag

MTI 2014. május 3., szombat 17:55

Related Articles

Leave a Reply