Sorozatban hatodszor nyert a Ferencváros

2014. May 4. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A dobogóért harcoló Ferencváros 1-0-ra nyert a kiesés elkerüléséért küzdő Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján.

 

A zöld-fehérek sorozatban hatodik mérkőzésüket nyerték meg, pontszámban pedig beérték a harmadik helyen álló Videotont. A Mezőkövesd sorozatban harmadik bajnokiján kapott ki 1-0-ra, hátránya pedig öt pont a még bennmaradást jelentő 14. helyen álló Pakssal szemben.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC – Ferencváros 0-1 (0-1)

Mezőkövesd, 5000 néző, v.: Szabó
gólszerző: Busai (29.)
kiállítva: Menougong (84.), illetve Pavlovic (84.)
sárga lap: Dobos (29.), Hegedűs D. (31.), Velicky (32.), Fótyik (37.), Hegedűs Cs. (67.), Takács (77.), illetve Pavlovic (25., 84.), Mateos (50.)

  • Mezőkövesd: Horváth – Hegedűs Cs., Szalai (Harsányi a szünetben), Velicky, Fótyik – Hegedűs D., Dobos (Takács a szünetben), Bognár, Melczer – Sárközi (Kiss 72.), Menougong
  • Ferencváros: Dibusz – Jovanovic, Gyömbér, Besic, Busai – Jenner (Holman 85.), Cukic – Pavlovic, Mateos, Somalia (Bönig 90.) – Leonardo (Böde 92.)

Az első félidőben szinte végig a Ferencváros akarata érvényesült, a végig veszélyesebben futballozó zöld-fehérek megérdemelten szereztek vezetést.

A fordulást követően – már szakadó esőben – nagyobb tempót próbáltak diktálni a hazaiak, de ez a helyzetekben nem mutatkozott meg. A hajrára Menougong, illetve Pavlovic kakaskodása miatt mindkét csapat megfogyatkozott, de az eredmény nem változott.

bkug \ sgg \ skt \ gtr

MTI 2014. május 3., szombat 20:11

Related Articles

Leave a Reply