Új edzőt kapott a Watford

2014. September 29. Monday in Angol Championship, Hírek

Tözsér Dániel
Ismét edzőt váltott az angol másodosztályban szereplő Watford, miután az eddigi tréner, Oscar Garcia benyújtotta lemondását.

 

A watfordiak Giuseppe Sannino irányításával kezdték meg a szezont, de a jó eredmények ellenére pár hét után váltás történt a kispadon, az olasz szakember a vezetőkkel és a játékosokkal való konfliktusok miatt távozott a klubtól. Utódja Oscar Garcia lett, aki azonban mindössze 27 napig vezette a csapatot, majd a hét elején jelezte, hogy ő is távozik.

Garcia a múlt héten mellkasi fájdalmakkal került kórházba, és noha semmi komoly baja nem volt, úgy ítélte meg, jobban teszi, ha hosszabb pihenőt vesz ki, és ennek érdekében lemondott posztjáról. Helyére az a Billy McKinley került a kispadra, aki pénteken került a klubhoz, mint Garcia segítője, és máris előléptették vezetőedzővé.

“Vegyes érzéseim vannak. Oscar hozott a klubhoz, most pedig az ő helyét kell átvennem. Sokkoltak a történtek. Bízom benne, hogy mielőbb felépül, és folytathatja valahol a munkát” – mondta az újonnan kinevezett skót szakember, aki korábban a Fulhamben töltött be edzői posztot, és jelenleg az északír válogatottnál másodedzőként tevékenykedik.

A 9 forduló után a negyedik helyen álló Watford az előző három fordulóban nem kapott ki, hétvégén 2-2-es döntetlent játszott a Blackburn otthonában. Kedden a 12. helyezett Bredfordot fogadja, amely két vereség után hétvégén ismét nyerni tudott, méghozzá a Leeds ellen, 2-0-ra. A hazai győzelemre az odds, a döntetlenre , a vendégek diadalára a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply