Costa kezd, Drogba pihen

2014. September 29. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Diego Costa
José Mourinho, a Chelsea szakvezetője megnyugtatta csapata szurkolóit: Diego Costa a kezdőcsapat tagjaként lép pályára kedden.

 

A spanyol válogatott csatár az előző BL-fordulóban nem volt tagja a Chelsea kezdőjének, a londoni együttes talán éppen ezért nem tudta legyőzni hazai pályán a Schalkét. A váratlan botlás után a Sporting ellen, idegenbeli mérkőzésen nehéz helyzetbe hozná a csapatot egy botlás, Mourinho valószínűleg ezért is döntött úgy, hogy legjobb támadója annak ellenére a kezdőcsapatban kap helyet, hogy még nincs tökéletes erőállapotban.

Mourihno szerint Costa mégnem tud gyors egymásutánban három meccset lejátszani, kisebb sérülése ugyanis nem teszi lehetővé, hogy teljes értékű edzésmunkát végezzen.

A helyzetet nehezíti, hogy Didier Drogba bokasérülés miatt pár hétre kidőlt, ezért a szakmai stábnak kisebb kockázatot kell vállalnia, és a Sporting, valamint a hétvégi, Arsenal elleni meccsen is a kezdőben szán szerepet Costának.

“Costa kezdeni fog a Sporting ellen, és remélhetőleg vasárnap, az Arsenal ellen is. Drogba ugyanakkor pár hétig nem állhat a rendelkezésünkre” – mondta a kedden “hazalátogató” portugál tréner.

Mourinho tolmácsként kezdett dolgozni a Sportingnál, majd edző lett a klubnál, így szép emlékeket idézhet fel kedden.

“Minden tőlem telhetőt megtettem a Sportingért. Ha megválaszthatnám, hogy mi legyen a csoport végeredménye, azt mondanám, mi legyünk az elsők és a Sporting a második. Számunkra csak a győzelem számít jó eredménynek, de a Sportingnak is megvannak a maga fegyverei” – fogalmazott Mourinho.

A Sporting győzelmére 5.50 az odds, a döntetlenre 3.80, a Chelsea diadalára 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply