Új edző a Tranmere élén

2014. October 17. Friday in Egyéb, Hírek

A Dividion Two-ban, vagyis az angol negyedik ligában szereplő Tranmere Rovers megnevezte új szakvezetőjét. A csapatot Micky Adams vette át.

Generic

A Tranmere pocsék rajtot vett, 12 forduló alatt mindössze 9 pontot szerzett, ezzel a Division Two tabellájának utolsó helyén szerénykedik. A vezetőség a hét elején elégelte meg a gyenge szereplést, és menesztette Rob Edwards vezetőedzőt, és máris megtalálta az utódját, Adam személyében.

Az újonnan kinevezett szakvezető a Port Vale-nél kezdte az idényt, de szeptemberben lemondott posztjáról, így nem volt akadálya, hogy elfogadja a Tranmere ajánlatát.

“Nagy öröm számomra, hogy én lehetek a Tranmere új vezetőedzője. Azonnali cél a csapat talpra állítása, és megindulás felfelé a tabellán. Rengeteg munka vár ránk, de éppen az ilyen feladatokat élvezem. A Tranmere szép történelemmel rendelkező klub, nem lenne szabad a tabella alsó régiójában szereplnie” – fogalmazott Adams.

Az új szakember a hétvégén még nem ül le a kispadra, így az Oxford elleni összecsapáson a stáb egyik tagja látja el a vezetőedzői feladatokat. Adams irányításával jövő kedden vívja első meccsét a csapat, a Mansfield ellen.

Az Oxford elleni összecsapás igazi alsóházi rangadó lesz, a hazaiak ugyanis az utolsó előttiek, 10 ponttal. A formákat tekintve az Oxford sokkal jobb helyzetben van, ugyanis utolsó öt bajnokiján hét pontot szerzett, szemben a Tranmere egyetlen pontjával, azt is már öt fordulóval ezelőtt gyűjtötte be.

Az Oxford győzelmére 2.15 az odds, a döntetlenre 3.40, a Tranmere sikerére 3.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply