Trófeával vigasztalódna Niang

2016. May 18. Wednesday in Coppa Italia, Hírek

M'Baye Niang
A Milan francia csatára, Niang csak a Coppa Italia győzelemmel lenne elégedett, miután csapatával a bajnokságban nagy csalódást okozott.

A milánóiak a hetedik helyen végeztek az olasz bajnokságban, az utolsó fordulóban hazai pályán 3-1-re kaptak ki a Romától, és ezzel minden esélyük elszállt, hogy a pontvadászatban harcolják ki a nemzetközi kupaindulást. Azonban még a csalódást keltő szereplés ellenére is pozitívan zárulhat az idény a Milan számára, az Olasz Kupa döntőjével még elérheti eredeti célját a csapat.

M’Baye Niang a Juventus elleni kupadöntő előtt visszatérhetett a kerethez, az idény közben edzőt váltó klub francia csatára bokasérüléssel bajlódott, amelyet azonban nem a focipályán szedett össze. Az autóbalesetet szenvedő csatár hétfőtől edzhet ismét csapatával, így akár pályára is léphet a szombati fináléban.

“Rendben visszatértem, de még kemény munka vár rám. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Milan tagjai vagyunk, mindent el kell követnünk, hogy hosszú idő után ismét trófeát nyerjünk” – jelentette ki Niang.

“Ha az edző számít rám, akkor mindent elkövetek a sikerért. El kell felejtenünk a Roma elleni meccset, és tartással játszani” – tette hozzá a francia támadó.

A Juventus zsinórban ötödször nyert bajnoki címet az olasz bajnokságban. A Milan öt éve nem nyert semmilyen trófeát, és már három éve nem szerepelt a nemzetközi kupaporondon.

A torinóiak szombati kupagyőzelmének a szorzója 1.65, a döntetlenre 3.60, a milánóiak sikerére 5.50 a szorzó.

A Juventus mindkét bajnokit 2-1-re nyerte az idény során.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply