Tőzsér megvetheti a lábát Angliában

2014. May 7. Wednesday in Angol Championship, Hírek

Tőzsér Dániel

Jól sikerült Tőzsér Dániel előző féléve az angol másodoszályú Watfordnál, olyannyira, hogy a klub szeretné végleg szerződtetni a nyáron.

 

Tőzsér Dániel januárban úgy igazolt el kölcsönbe a Watfordhoz, hogy egy éve szinte egyetlen tétmeccset sem játszott, a Serie A-s Genoánál ugyanis perifériára szorult, legtöbbször a meccskeretbe sem került be, ha mégis, akkor a kispadon ülte végig a mérkőzéseket. A válogatottban is figyelembe vett középpályás már tavaly nyáron váltani szeretett volna, akkor azonban nem jött össze a klubcsere, januárban azonban lehetősége adódott az angol másodosztályú Watfordhoz szerződni, és ezt ki is használta.

A váltás jól sikerült, s bár a csapat nem tudott bejutni a rájátszásba, ez legkevésbé sem Tőzséren múlt, aki érkezése után egyetlen meccset sem hagyott ki, és az összes találkozót végigjátszotta. A szurkolók hamar megkedvelték, már februárban a hónap játékosának választották, és azt követően is többször jelölték a meccs legjobbjának.

Ezek után nem meglepő, ha a Watford szakmai stábja továbbra is számít rá, és adott esetben végleg is szerződtetnék. Tőzsérnek 2016 nyaráig szól a szerződése a genovaiakhoz, így ki kellene vásárolni a szerződéséből, az olaszok azonban aligha kérnek érte kifizethetetlen összeget. A Watford Observer információi szerzint a klub sikeres egyeztetéseket folytatott a Genoa képviselőivel és Tőzsér ügynökével is, így hamarosan pont kerülhet az ügy végére.

Tőzsér elmondta: nagyon tetszett neki az angol másodosztály, jól érzi magát Watfordban, ezért rajta egészen biztosan nem múlik majd a végleges szerződés.

A Watford nem érdekelt a rájátszásban, a nemrég még élvonalbeli QPR és Wigan azonban továbbra is bizakodhat abban, hogy harmadik csapatként kiharcolhatják a Premiership-tagságot. A két csapat pénteken mérkőzéik meg egymással a Wigan otthonában, három nappal később pedig a QPR ad otthont a visszavágónak.

Az első meccsen a Wigan győzelmére 2.25 az odds, a döntetlenre 3.30, a QPR diadalára 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply