Tovább üldözi a Győr a Debrecent

2014. April 27. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A tabellán második Győr egygólos győzelmet aratott a vendég Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, így továbbra is három pont a hátránya az éllovas Debrecennel szemben.

 

A címvédő hazaiak utóbbi hét bajnokijukból hatot megnyertek, ebben az időszakban éppen a Debrecennel játszottak csak döntetlent.

OTP Bank Liga, 26. forduló:

Győri ETO FC-Újpest FC 1-0 (0-0)

Győr, 5000 néző, v.: Vad II.
gólszerző: Andric (64.)
sárga lap: Rudolf (42.), Andric (65.), Wolfe (88.), illetve Heris (28.)

  • Győri ETO FC: Kamenár – Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar – Kalmár (Trajkovic, 75.), Kamber, Strestík, Pátkai – Rudolf (Dudás, 81.), Varga R. (Andric, 57.)
  • Újpest FC: Dmitrovic – Litauski, Heris, Antón (Nagy J., a szünetben), Ngawa – Simon K. (Tshibuabua, 70.), Vasiljevic, Balogh B., Sankovic (Kosovic, a szünetben), Suljic – Kabát

Nagyon alacsony színvonalú és unalmas első félidőt láthatott a közönség. A Győr ugyan irányította a játékot, de a kapuk szinte egyáltalán nem forogtak veszélyben.

A folytatásban a hazaiak valamelyest magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, ez elég is volt a vezetés megszerzéséhez a továbbra is gyengén futballozó újpestiekkel szemben, akiken a szünetben végrehajtott kettős csere sem segített. A hajrában egyszer a kapufa mentette meg a góltól Győrt, de ezt leszámítva a vendégek semmiféle veszélyt nem jelentettek.

sgj \ slr \ bku

MTI 2014. április 27., vasárnap 18:27

Related Articles

Leave a Reply