Tovább üldözi a Debrecent a címvédő Győr

2014. May 11. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A címvédő Győri ETO FC hazai pályán fordulatos mérkőzésen 4-2-re nyert a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

 

Horváth Ferenc együttese sorozatban ötödik találkozóját nyerte meg, s így továbbra is három pont hátránnyal követi a listavezető Debrecent, míg a fővárosiak egymást követő nyolcadik összecsapásukon maradtak pont nélkül.

OTP Bank Liga, 28. forduló:

Győri ETO FC-Budapest Honvéd 4-2 (2-2)

Győr, 1500 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Rudolf (11.), Pátkai (29., 77.), Burgos (93.), illetve Vécsei (32.), Kapacina (45.)
sárga lap: Rudolf (35.), illetve Botka (73.), Job (83.)

  • Győr: Kamenár – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Strestík, Pátkai, Kamber, Andric (Kronaveter, 73.) – Rudolf (Trajkovic, 56.), Varga R. (Burgos, 63.)
  • Honvéd: Kemenes – Baráth, Ignjatovic, Botka, Alcibiade – Nagy G., Hidi, Vécsei – Job (Vernes, 85.), Bobál G. (Holender, 63.), Kapacina (Keita, 76.)

A várakozásoknak megfelelően az első pillanattól a Győr irányított és a félidő közepére magabiztos, kétgólos előnyre tett szert. Nem sokkal később egy kontrát követően, szinte a “semmiből” szépített a Honvéd, ezzel visszajött a mérkőzésbe, majd a szünet előtti utolsó pillanatokban a fiatal Kapacina szabadrúgásgóljával egyenlített is.

A fordulást követően kiegyenlített volt a játék, ám a hazaiak fokozatosan felőrölték a fővárosiakat és Pátkai második találatával ismét megszerezték a vezetést, majd a ráadás pillanataiban Burgos góljával végleg eldöntötték a három pont sorsát.

sgg \ slr \ kho

MTI 2014. május 11., vasárnap 18:35

Related Articles

Leave a Reply