Torghelle itthon folytatná

2013. November 24. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az elmúlt egy hét egyik legérdekesebb magyar vonatkozású futballhíre Torghelle Sándor székesfehérvári szerződésbontása volt.

 

Sandor Torghelle

Torghelle csapatot keres, a Videoton rangadóra készül.

Torghelle a Videoton egyik legjobban fizetett játékosakánt alig kapott lehetőséget ebben a szezonban José Gomes vezetőedzőtől, ennek lett a következménye, hogy a fehérváriak a napokban felbontották a szerződését. A 31 éves csatár így szabadon igazolhatóvá vált, és miközben szeretne mielőbb csapatot találni magának, egyelőre egyetlen klubról sem tudni, amely lecsapott volna rá, és tárgyalásokat kezdett volna vele.

Torghelle korábban megfordult a Crystal Palace, a Panathinaikos, a PAOK, a CZ Jena, az Augsburg és a Düsseldorf együtteseiben is, vagyis jelentős nemzetközi tapasztalatra tett szert az utóbbi években. A hírek szerint most is van érdeklődés iránta külföldről, a játékos azonban Magyarországon folytatná pályafutását.

“Sanyi egyelőre azon van, hogy átgondolja, milyen irányba folytassa a karrierét. Külföldre nem szeretne menni, pedig van pár ajánlata, de nem akar költözni. Magyarországon csak olyan csapat érdekli, ahol komoly célok várnak rá. Van NB I-es érdeklődő is, ami nem csoda, hiszen ahhoz túl jó játékos, hogy ne érdeklődjenek iránta” – nyilatkozta az Origónak a 31 éves csatár menedzsere, Vörösbaranyi József.

Torghelle volt klubja, a Videoton a hétvégén rangadót játszik, vasárnap a DVTK otthonában lép pályára. A fehérváriak vezetik a tabellát, míg a DVTK sorozatban megnyert hét bajnoki után kisebb hullámvölgybe került, legutóbbi három bajnokiján nyeretlen maradt, jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, öt ponttal lemaradva a Viditől.

A diósgyőri sikerre 3.10 az odds, a döntetlenre 3.50, a Videoton FC győzelmére 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply