Megtalálta edzőjét a Palace

2013. November 24. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Egy hónapnyi edzőkeresés után végre megtalálta az ideálisnak tűnő menedzser a Crystal Palace labdarúgócsapata, amely a nyári feljutás után olyan gyengén kezdte a szezont, hogy már október 23-án meneszteni kényszerült a fél évvel korábban még ünnepelt Ian Hollowayt.
Tony Pulis

Pulis lett a befutó, cél a bennmaradás kiharcolása.

Holloway 2012. november 3-án ült le a londoni klub kispadjára, irányításával a csapat elérte a Championship rájátszását, ahol a döntőbe jutva a veterán Kevin Philips hosszabbításban szerzett büntetőjével 1-0-ra verte a Watfordot.

A 2013-14-es szezon azonban rosszul kezdődött, az első nyolc mérkőzésen hét vereség mellett mindössze egyszer nyert a csapat: augusztus 31-án 3-1-re a Sunderland ellen.

Holloway távozását követően Keith Millen lett a megbízott tréner, de vele se sikerült a nagy áttörés: az Arsenal és a West Bromwich Albion elleni 2-0-s vereségeket egy hazai, gól nélküli döntetlen követte az Everton ellen. Szombaton viszont a Hull City otthonában megszületett a második győzelem, ami jó alap lehet a folytatásra.

A klub vezetése már a mérkőzés előtt bejelentette, hogy – bár tárgyalt Aitor Karankával, Chris Colemannel és Dan Petrescuval is – az új tréner az egykori Stoke City-főnök Tony Pulis lesz, a walesi szakember két és fél évre írt alá. Pulis korábban dolgozott a Bournemouth, a Gillingham, a Bristol City, a Portsmouth és a Plymouth együtteseinél is.

Legnagyobb sikereit azonban a Stoke-kal érte el, amelyet 2008-ban feljuttatott az élvonalba, 2010-11-ben pedig az FA-kupa döntőjéig vezette a csapatot.
“Pulis segítője Keith Millen lesz, az új menedzser vasárnap veszi át az irányítást, és a november 30-i, Norwich City elleni bajnokin mutatkozik be” – áll a klub közleményében.

A jövő szombati mérkőzésen a hazai Norwich sikerére 1.80 az odds, a döntetlenre 3.60, míg a vendég Palace győzelmére 4.33 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply