Tököli legyőzné a Debrecent

2014. April 17. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tököli Attila

A Paks labdarúgócsapatának 37 éves játékos-pályaedzője, Tököli Attila szerint ahogy a Granada megverte a Barcelonát, úgy ők is győzhetnek szombaton, amikor a bajnokságban a listavezető Debrecent fogadják.

 

A hétvégén a Paks kétgólos hátrányban volt a Mezőkövesddel szemben, végül azonban sikerült egyenlítenie, de a 2-2-es döntetlennel, illetve az egy szerzett ponttal maradt a kieső, 15. helyen a tabellán 21 ponttal, kettő pontra a 14. helyezett Mezőkövesdtől. A paksiak a legutóbbi hat meccsükön nyeretlenek, négyszer döntetlent játszottak, kétszer pedig kikaptak. A hétvégén a listavezető Debrecennel játszanak, amely a legutóbbi fordulóban meglepő, 5-2-es vereséget szenvedett az MTK-tól, megszakítva ezzel egy hosszú veretlenségi sorozatot, de a Loki még így is öt pont előnnyel vezet a címvédő Győr előtt. A hétvégén a két csapat egymással játszik Pakson, a DVSC talán egy kicsit fáradtabb lesz, mivel kedden Magyar Kupa-elődöntőt vívott a Diósgyőrrel, amelyet 4-2-re megnyert.

Tököli Attila, a Paks 37 éves játékos-pályaedzője úgy gondolja, hogy csapatának igenis reális esélye van megverni a listavezetőt. “Nincs más választásunk. A Debrecen jó csapat, a bajnoki cím várományosa, de nem verhetetlen, ez éppen a hétvégén, az MTK elleni meccsén bizonyosodott be.

Amint az is, hogy a Granada is sikeres lehet a Barcelona ellen, holott előzetesen senki sem adott volna három forintot sem a győzelmére. A futballban az is szép, hogy bármi megtörténhet” – mondta a korábbi válogatott csatár.

Tököli a nagy számok törvényére alapozza azt, hogy nyerhetnek, és arra, hogy másfél éve az ő góljával tudták megverni a Lokit, az ősszel pedig 2-2-es döntetlent harcoltak ki Debrecenben.

Arra, hogy a Paks nyer 5.50 a szorzó, a döntetlenre 3.75, a Debrecen sikerére pedig 1.61 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply