Többet kommunikálnak a Videoton-focisták

2014. August 9. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Videoton fiatal labdarúgója, Kleinheisler László szerint az idén többet kommunikálnak a pályán, mint tavaly, és ezt a fajta játékot kell tovább folytatniuk majd szombaton, amikor a Győr érkezik Székesfehérvárra.

Generic

A Videoton és a Győr is meglepetéssel kezdte a bajnokságot, hiszen a székesfehérváriak csupán 1-1-es döntetlent játszottak otthon az Újpesttel, a győriek pedig 2-0-ra kikaptak Pakson. A második fordulóban mindkét együttes javított, a Videoton 3-0-ra verte a Pápát, a Győr pedig 3-1-re nyert a Budapest Honvéd ellen. Szombaton délután a székesfehérvári Sóstói stadionban csap össze a két csapat, Kleinheisler László, a Videoton fiatal játékosa szerint nagyon jó meccsre van kilátás.

“A héten alaposan kielemeztük a győrieket, és gondolom ők is ugyanezt tették velünk. Sok veszélyes játékos futballozik Győrben, közülük is kiemelném Rudolf Gergelyt, akit kitűnő labdarúgónak tartok, és nagyon fontos lesz, hogy minél jobban ki tudjuk őt vonni a játékból. Nyugodtan kell fociznunk, ahogy tettük azt az első két fordulóban” – mondta Kleinheisler. Hozzátette: a szakmai stáb külön felhívta a figyelmüket a felkészülési időszakban arra, hogy az eddigieknél sokkal többet kommunikáljanak egymással a pályán mérkőzés közben, és szerinte ez eddig az első két fordulóban működött.

Kleinheisler a Győr ellen arra számít, hogy bár szervezetten fog az ellenfél védekezni, de le fogja támadni a Videotont, és szerinte az is borítékolható, hogy nagyon keményen fognak játszani a győriek.

“Ugyanakkor nem szabad azonban hagynunk, hogy az ő akaratuk érvényesüljön a pályán, nekünk kell a saját játékstílusunkat rájuk erőltetnünk, és akkor győztesen hagyhatjuk el a pályát” – fogalmazott Kleinheisler.

A szombati meccsen a Videoton hazai győzelmére 2.05, a döntetlenre 3.30, a Győr sikerére pedig 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply