Tíz emberrel szerzett pontot a DVTK a DVSC-vel szemben

2014. March 3. Monday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

 

Az éllovas DVSC sorozatban a tizedik bajnoki összecsapásán maradt veretlen, mégsem örülhetett igazán, mert nem tudta kihasználni, hogy a második félidőben emberelőnyben játszott.

OTP Bank Liga, 18. forduló:

Diósgyőri VTK – DVSC-TEVA 1-1 (1-1)

Diósgyőr, 6000 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Futács (17.), illetve Volas (15.)
sárga lap: Abdouraman (12., 45.), Vadász (83.), Rajic (87.), illetve Kulcsár (38.), Lázár (39.)
kiállítva: Abdouraman (45.)

  • Diósgyőri VTK: Rajic – Eperjesi, Vadász, Kádár, Gohér – Abdouraman, Kosztics (Nikházi, 92.), Elek, Bacsa (Gosztonyi, 71.) – Grumic (Marjanovic, 54.), Futács
  • DVSC-TEVA: Novakovic – Lázár, Máté, Mészáros, Korhut – Ludánszki, Mihelic, Zsidai (Bódi, 76.), Szakály P. – Kulcsár, Volas (Sidibe, 67.)

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a Debrecen, többször veszélyeztette a diósgyőri kaput, és viszonylag hamar vezetést is szerzett. Nem sokkal később egy kapu előtti kavarodásból egyenlített a hazai csapat. A folytatásban is élénk maradt az iram, a vendégek továbbra is tudatosan és jól játszottak, de a hazaiak előtt is adódtak gólszerzési lehetőségek.

A második félidőt már emberhátrányban kezdte a Diósgyőr, mert a szünet előtt nem sokkal Abdouraman megkapta második sárga lapját. A hazai alakulat ezzel együtt eredményesen őrizte az 1-1-et, a Debrecen nem tudott kialakítani komoly helyzetet a folytatásban.

sgr \ sma \ gkp

MTI 2014. március 2., vasárnap 20:42

Related Articles

Leave a Reply