A társak is megerősítették, Ronaldo rendben van

2014. June 21. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

Nani
Kisebb sérülések hátráltatták Cristiano Ronaldót az elmúlt hetekben, de a portugál labdarúgó-válogatott sztárja mindenféle gond nélkül tud edzeni, állítja csapattársa, Miguel Veloso.

 

Ronaldo még a Real Madridnál sérült meg könnyebben, de a Bajnokok Ligája-döntőben végig a pályán volt. A portugál válogatott edzőtáborában aztán ismét jelentkeztek a korábbi problémák, a támadónak a térde és a combja is fájt, és a Németország elleni vereséget követően (0-4) állítólag néhány edzés is ki kellett hagynia.

Paulo Bento szövetségi kapitány azonban szerdán elmondta, semmi gond nincs Ronaldóval, pénteken pedig Veloso is hasonlóképpen vélekedett, mivel az edzéseken semmi szokatlant nem lát a mozgásán.

“Nem vagyok orvos, de amit látok, annak alapján Ronaldo teljesen rendben van” – mondta a középpályás. “Ott van velünk az edzéseken, csinálja a dolgát, ugrik és lő mindenféle gond nélkül. Ezen kívül mást nem is tudok mondani.”

Pepére majd eltiltás miatt nem számíthatnak a portugálok az Egyesült Államok elleni második csoportmeccsen, míg Hugo Almeida és Fabio Coentrao sérüléssel bajlódik. Elképzelhető, hogy utóbbi helyén kell majd játszania Velosónak, aki szívesen „költözik ki” a védelem bal oldalára.

“Egy 23 fős csoportban bárhol hajlandó vagyok játszani, ahol a mester számít rám” – jelentette ki magabiztosan. “Természetesen a két pozíció, melyet favorizálok, az a középső középpályás és a bal oldali védő posztja. Büszkeséggel fogom csinálni a dolgom, hiszen mindenki a győzelemért dolgozik, szeretnénk a legtöbbet kihozni magunkból.”

A Ghánát legyőző Egyesült Államok sikerét 5.25 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, Portugália sikerére pedig 1.70 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply