Szombathelyen nagyon hiányzik a gól

2014. March 13. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Haladás labdarúgócsapata képtelen gólt szerezni tétmérkőzésen 2014-ben.
A szombathelyiek a remek ősz szezon után az újévben teljesen hatástalan támadójátékkal rukkoltak eddig elő.
Artner Tamás

Artner Tamás bízik benne, hogy beindulnak a gólerős támadók.

A Ligakupában a Fradi ellen estek ki (0-0, 0-2), a bajnokságban az MTK elleni hazai 0-0 után a hét végén Debrecenben szenvedtek 2-0-s vereséget. Az NB I 20. fordulójának pénteki meccsén a Kecskemét látogat a Rohonci útra, ahol eddig még sohasem sikerült nyernie. Artner Tamás, a Haladás edzője reméli, ez a trend most sem változik, de a siker érdekében valamit tenni kell, hiszen gól nélkül reménytelen a helyzet.

“Sajnos most látszik meg, hogy a játékosaink teljesen eltérő edzettségi állapotban vannak, összevissza szerepeltek különböző válogatottakban, a meccs előtt két nappal találkozott csak a keret. Az előrejátékban rengeteg hiányosságunk van, nagyon kevés helyzetet alakítunk ki” – nyilatkozta a szakember. A helyzetet nehezíti, hogy Dvorschák Gábor izomszakadás miatt kidőlt, ugyan már megkezdte a rehabilitációt, de legkorábban egy hét múlva lehet bevethető állapotban.

Miután az első két fordulóban az élmezőny csapatai botladoztak, a Haladás gyenge rajtja a tabellán nem érezteti a hatását annyira. Az együttes ugyan a nyolcadik helyen áll, de hátránya mindössze három pont a harmadik Győri ETO mögött. “Bármi előfordulhat még, mert nagyon sűrű a mezőny. Hogy ne szakadjunk le, a Kecskemét ellen javítanunk kell” – tette hozzá Artner.

A Kecskemét jó szériában van, hiszen hat forduló óta veretlen. Az Újpest, a Honvéd és a Diósgyőr ellen 1-1-et, a Puskás Akadémiával 2-2-t játszott az együttes, a Kaposvárt 2-1-re, a Mezőkövesdet 1-0-ra verte.

“A Haladás jó csapat, erős játékoskerettel, de nyerni akarunk, és majd meglátjuk, mire jutunk” – mondta a kecskemétiek védője, a múlt szombaton 100. élvonalbeli mérkőzését játszó Varga Róbert.

A Haladás győzelmére 1.95 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a vendégek sikerére 3.75 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply