Wenger Robbent kritizálta

2014. March 13. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere szerint Arjen Robben mindig feldobja magát.
A Bajnokok Ligájában az angolokkal szemben továbbjutó Bayern München nem foglalkozik a kritikával, már a hétvégi rangadóra készül.
Arjen Robben

A Bayern megállíthatatlanul menetel az újabb bajnoki cím felé.

A Bayern München hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az Arsenallal a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, de mivel az első meccsen, Londonban győzni tudott a címvédő bajor csapat, így bejutott a legjobb nyolc közé. A mérkőzés után Arsene Wenger, az angolok francia menedzsere Arjen Robbent támadta, szerinte a Bayern holland szélsője mindig feldobja magát.

“Robben nagyon jó abban, hogy kihozza a maximumot a semmiből. Elismerem, hogy fantasztikus játékos, de az ő játékához a színészkedés is hozzátartozik, és ha belép az ellenfél elé, akkor rendszeresen lelassít, majd a földre kerül. Ha a bíró már az első esetnél sárga lapot ad neki, akkor azzal megakadályozhatja, hogy a folytatásban is ezzel próbálkozzon” – nyilatkozta Wenger, utalva arra, hogy a londoni meccshez hasonlóan Robben a visszavágón is kiharcolt egy büntetőt.

“Ha valaki igazán nagy edző, az elviseli a vereséget. Mindkettő megítélt tizenegyes jogos volt” – válaszolt a holland válogatott támadó.

A Bayern München a hétvégén rangadót játszik, hiszen a harmadik helyezett Leverkusent fogadja szombaton. A listavezető bajorok már így is 20 pont előnnyel vezetnek a második Borussia Dortmund előtt, így a mérkőzés a Leverkusennek fontosabb, hiszen négy ponttal vannak lemaradva a dortmundiaktól, tehát ha most kikapnak, és a Borussia győz hazai pályán a Mönchegladbach ellen, akkor a Leverkusen számára könnyen elszállhat a második hely esélye. Ráadásul a negyedik helyen tanyázó Schalke ugyanúgy 44 ponttal áll, mint a Bayer, és az Augsburghoz látogat, ahol ha pontokat szerez, előzni fog.

A szombati mérkőzésen a hazai pályán játszó Bayern München győzelmére 1.14 az odds, a döntetlenre 8.00, a Leverkusen sikerére pedig 15.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply