Szívesen játszana Brazília az argentinokkal

2015. June 26. Friday in Copa America, Hírek

Lionel Messi
A dél-amerikai kontinenstorna, a Copa America elődöntőjében realizálódhat a legjobban várt mérkőzés, az Argentína-Brazília találkozó, ehhez persze mindkét válogatottnak túl kell jutni a negyeddöntőn.

Argentína Kolumbiával mérkőzik meg az elődöntőbe jutásért, míg Brazília Paraguayjal játszik a legjobb négy közé kerülésért. Ha a papírforma érvényesül, brazil-argentin mérkőzés következik, amit a brazilok egyáltalán nem bánnának.

A Chelsea brazil támadója, Willian szerint nagy élmény lenne Argentína, és főképp Lionel Messi ellen pályára lépni.

“Messi egy bálvány sok ember számára. Nagyszerű labdarúgó, aki már négyszer volt a világ legjobbja. Élvezettel nézem, ahogy játszik, de ezzel mindenki így van, aki szereti a futballt. Az csak természetes, hogy Argentína ellen játszani mindig nagyszerű dolog és örülnék, ha ismét összejönne ez a csata. De nem szabad túlságosan előre gondolni, mert még vár ránk előtte egy negyeddöntő” – nyilatkozta Willian.

A támadó szerint a selecao játékát annyira nem befolyásolja Neymar hiánya, nélküle is ugyanolyan elszántsággal játszik a csapat, mint korábban vele.

A szorzó Brazília rendes játékidőben aratott negyeddöntős sikerére 7/10, a döntetlenre 13/5, Paraguay 90 perc alatt kiharcolt sikerére 21/4.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply