Szélesi és Szakály is hosszabbított Felcsúton

2014. July 4. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Puskás Akadémia legnagyobb eddigi legnagyobb erősítéseinek az számít, hogy sikerült megtartaniuk legjobb játékosait.

Generic

Szakály Dénes, a csapat egyik motorja ekképp nyilatkozott, miután ellátta kézjegyével a kontraktust: “Nagyon örülök, hogy továbbra is számítanak rám a csapatnál, nagyon szeretném meghálálni a bizalmat, mert korrekt ajánlatot kaptam a klubtól” – mondta a 26 éves középpályás.

“Bízom a csapatunkban, úgy érzem, a mag megmaradt, és erre lehet alapozni. Mindig az első év a legnehezebb egy feljutó csapatnak, de a következő idényre már nagyobb célokat tűzünk ki, és szerintem el is fogjuk érni. Az új bajnokságban nem a bennmaradásért fogunk küzdeni.”

A veterán védőt, Szélesi Zoltán a tavasszal érkezett a Puskás Akadémia csapatához, érkezését számos, a hátvédsorban történt sérülés indokolta. Teljesítményével elégedett a szakvezetés, így szerződéshosszabbítást ajánlott neki a klub. Szélesi nagy örömmel nyilatkozott az aláírás után:

“Nagyon szimpatikus egyesületbe érkeztem meg a tavasszal, öröm lesz folytatni a közös. Örülök, hogy újabb szerződést kaptam, mert világszínvonalú körülmények vannak itt Felcsúton, a pályán és a pályán kívül egyaránt. Szeretnénk ezt a teljesítményünkkel viszonozni. Nagyon tetszik ez a koncepció, amit Felcsúton igyekeznek meghonosítani, vagyis hogy a rutinos játékosok és a fiatal titánok egyvelege alkotja a csapatot. Úgy gondolom, hogy egy jó csapatnál mindkét korosztály képviselőire nagy szükség van, jó hatással vagyunk egymásra. A fiataloknak ez fejlődési lehetőséget biztosít, mi pedig új impulzushoz jutunk általuk. Ebből a remek mixből kell kihoznunk a maximumot.”

A Puskás Akadémia a héten 2-0 arányú vereséget szenvedett a CFR Cluj csapatától, pénteken a Kaposvári Rákóczi ellen folytathatják a felkészülést.

A kaposváriak győzelmére 2.00 az odds, a döntetlenre 3.60, a felcsúti győzelemre 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply